Μπριζ-ΠΑΟΚ: Οριστικά εκτός το «πολυβόλο» των Βέλγων, Σκοβ Ολσεν-Χάγεν

Metrosport Team10 Απριλίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΛΙΑΝΟΣ

Με μια πολύ σημαντική απουσία θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ στον πρώτο προημιτελικό αγώνα του Conference League. Οριστικά εκτός «μάχης» έχει τεθεί το «πολυβόλο» των Βέλγων, ο Δανός επιθετικός Σκοβ Όλσεν-Χάγεν.

Οι πιθανότητες αρχικά ήταν μοιρασμένες, ωστόσο διαρκώς μειώνονταν για τη συμμετοχή του. Τελικά η απουσία του Σκοβ Όλσεν-Χάγεν οριστικοποιήθηκε για την Κλαμπ Μπριζ, καθώς ο Δανός επιθετικός δεν κατάφερε να συμμετάσχει στη σημερινή (10/4) προπόνηση της ομάδας του.

Την είδηση της απουσίας του επιβεβαίωσε ο προπονητής της Βελγικής ομάδας, Νίκι Χάγιεν, ο οποίος τόνισε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/4) στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον Σκοβ Όλσεν: «Δεν προπονήθηκε σήμερα και δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος αύριο». Όπως υπογράμμισε προσθέτοντας… «Θα προσπαθήσουμε να είναι έτοιμος για το ματς της Τούμπας».

Υπενθυμίζεται πως ο Σκοβ Όλσεν-Χάγεν έχει πετύχει 23 γκολ για την Κλαμπ Μπριζ και έχει μοιράσει 8 ασίστ σε 46 ματς, ενδεικτικό του πόσο επιδραστικός είναι στο παιχνίδι των Βέλγων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.