Μπρινιόλι: «Αυτά τα στοιχεία θα μας δώσουν τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»

Δημήτρης Καλαϊτζής29 Απριλίου 2023

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στις δηλώσεις του για το ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με την Ένωση ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Αναλυτικά όσα είπε:

"Νομίζω ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν για να πάρουν τη νίκη. Πιστεύω λοιπόν, πως η ομάδα που θα έχει τη μεγαλύτερη προσωπικότητα, τη μεγαλύτερη θέληση, τη μεγαλύτερη όρεξη, τη μεγαλύτερη επίσης ένταση στις μονομαχίες ένας εναντίον ενός, που δεν θα κάνει λάθη και δεν θα φοβηθεί, θα είναι η ομάδα η οποία θα κυριαρχήσει.

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για τον αγώνα της Κυριακής, αν και δεν τελειώνουν όλα σ’ αυτό το παιχνίδι, μιας και υπολείπονται άλλοι τρεις αγώνες. Άρα το συγκεκριμένο δεν πρόκειται να είναι το τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα", τόνισε ο Ιταλός γκολκίπερ και πρόσθεσε για το τι σκέφτεται για τον αγώνα:

"Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και η σκέψη μας θα πρέπει να είναι μόνο σε όσα γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Χρειάζεται να κάνουμε καλή δουλειά με τη μπάλα, να έχουμε συγκέντρωση, να έχουμε διαύγεια. Όλη η ομάδα να είναι εστιασμένη στον αγώνα και επαναλαμβάνω να μην δώσουμε καμία σημασία στο τι γίνεται έξω από τον αγωνιστικό χώρο".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.