Μπράτσος: «Ο Κωνσταντέλιας και η φιλοσοφία της επόμενης ομάδας του»

Metrosport Team08 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Μπράτσος , με τον πολύπειρο προπονητή να μιλάει αναφορικά με τη δική του επόμενη ημέρα , σημειώνοντας πως «Βρίσκομαι σε συζητήσεις με ομάδες , με στόχο να μπορώ να αναπτύξω τις ποδοσφαιρικές μου ιδέες σε ένα ιδανικό περιβάλλον για εμένα»

Ενώ τόνισε: «Βρίσκομαι σε στιγμές ξεκούρασης με την οικογένεια μου, ο γιος μου δίνει Πανελλήνιες και θέλω να εκφράσω τις ευχές μου σε όλα τα παιδιά που δίνουν αυτές τις ημέρες εξετάσεις».

Για την προοπτική της Σάλτσμπουργκ για τον Γιάννη Κωνσνταντέλια: «Όπως για κάθε ποδοσφαιριστή, έτσι και για τον Γιάννη, θα ευχηθώ το καλύτερο τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ΠΑΟΚ ο οποίος τον ανέδειξε και θα πρέπει να είναι όλοι ευχαριστημένοι από τη συνέχεια».

Σημειώνοντας: «Για το επόμενο βήμα του , σημαντική είναι η φιλοσοφία της ομάδας που θα επιλέξει, επιλέγοντας ομάδες που στοχεύουν στην εξέλιξη του παίκτη και όχι στον πρωταθλητισμό, καθώς έτσι θα μπορούσαν να επικεντρωθούν στον ποδοσφαιριστή και τα βήματα που θα μπορούσε να κάνει μέσα από αυτή».

Για την εξέλιξη του: «Για εμένα παίζει μεγάλο ρόλο η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ, αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί στο group stage τότε θα ήταν το ίδιο οι προοπτικές που θα είχε μπροστά του ο νεαρός. Η αξία του Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη , στην Σάλτσμπουργκ θα κληθεί να αποδείξει και ο ίδιος πράγματα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.