Μπράντον: «Ξεκουράσαμε σώμα και πνεύμα, είμαστε πανέτοιμοι για το φινάλε»

Metrosport Team12 Μαΐου 2024

Τρεις αγώνες, ισάριθμοι τελικοί. Με πρώτο τον σημερινό απέναντι στον Ολυμπιακό. Με νίκη ο ΠΑΟΚ αυξάνει τις ελπίδες του για τον τίτλο. Και εκεί στάθηκε στις δηλώσεις του στην NOVA ο Μπράντον Τόμας.

 Ο Ισπανός όπως και ο Κεντζιόρα  τόνισε πως η διακοπή του Πρωταθλήματος ήταν ευεργετική για την ομάδα του: «Είμαι πάρα πολύ καλά και η ομάδα είναι καλά. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Μετά τη νίκη με την ΑΕΚ είχαμε τη διακοπή, για να ηρεμήσει λίγο το μυαλό μας και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Είμαστε πολύ καλά. Ήταν πολύ καλό για όλους μας να ξεκουραστούμε. 

Ήταν μια μεγάλη σεζόν, που δώσαμε πολλά και σημαντικά παιχνίδια. Παίξαμε πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη. Οπότε όλο αυτό σε φθείρει. Η διακοπή ήρθε σε κατάλληλο σημείο για να ξεκουράσουμε το σώμα και το πνεύμα μας. Αυτή η διακοπή μας ωφέλησε για να επιστρέψουμε στο 100% έτοιμοι για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν».

Ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει το στατιστικό που τον έχει αναδείξει ως τον τρίτο επιθετικό στον κόσμο που πιέζει περισσότερο: «Είμαι περήφανος γι’ αυτό. Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι πάντα τρέχω και παλεύω. Γνωρίζουν την ποιότητα που έχω στο γήπεδο, γνωρίζουν τη θέληση που έχω να βοηθάω σε άμυνα και επίθεση. Δεν έχει να κάνει μόνο με την πίεση. Προσπαθώ να βοηθάω και να εξελίσσομαι. Θέλω να συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια».

Ο Δικέφαλος έχει μπροστά τους τρεις τελικούς αλλά για να έχουν αξία τα δυο τελευταία ματς με Παναθηναϊκό και Αρη, σήμερα πρέπει να κερδίσει τον Ολυμπιακό: «Πρέπει αρχικά να εστιάσουμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε καλή ομάδα. Όταν τρέχουμε και πιέζουμε όλοι μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Είναι πολύ θετικό ότι τα δύο από τα τρία παιχνίδια είναι στο γήπεδό μας και θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων. Όλοι έχουν αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να φτάσουμε τις τρεις νίκες και να πετύχουμε κάτι πολύ καλό».

Ο Ολυμπιακός έρχεται στην Τούμπα έχοντας πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό του Conference League και ο Ισπανός ρωτήθηκε για το αν αυτό μπορεί να επηρεάσει τον αντίπαλο: «Δεν θα επηρεάσει ιδιαίτερα το παιχνίδι. Σίγουρα θα έχουν καλή ψυχολογία, μετά την επιτυχία που είχαν. Έχουν έναν πολύ καλό Ισπανό πρωταθλητή, ο οποίος έχει κάνει καλή δουλειά εκεί. Είναι ένα παιχνίδι που έχουμε μελετήσει αρκετά. Τους έχουμε κερδίσει μέσα στη σεζόν και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε αυτοπεποίθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο σκληρό παιχνίδι, όπως όλα τα ντέρμπι στην Ελλάδα. Έχουν όλα ένταση και μονομαχίες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.