Μπράντον Τόμας στο Metrosport.gr: «Είμαι χαρούμενος με τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα»

Γιώργος Ζαΐρης22 Σεπτεμβρίου 2023

Ο σκόρερ του τρίτου τέρματος του ΠΑΟΚ, Μπράντον Τόμας, μίλησε στο Metrosport.gr μετά την λήξη του αγώνα με την Ελσίνκι, τονίζοντας ότι δεν νιώθει πίεση γιατί γνωρίζει ότι δουλειά του είναι να βρίσκει δίχτυα.

«Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς επειδή είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της σεζόν. Αλλά είμαι χαρούμενος με τη νίκη και τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα. Πλέον, ετοιμαζόμαστε για το ματς της Κυριακής» ανέφερε αρχικά και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για το αν αυτή η επιτυχία είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί:

«Νομίζω ναι. Γιατί ήταν δύσκολος αυτός ο αγωνιστικός χώρος και εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε τεχνητό χλοοτάπητα. Ήταν σημαντική νίκη για την ψυχολογία της ομάδας και θα μας βοηθήσει και στα επόμενα ματς στον όμιλο.

Στο ημίχρονο δεν ήμουν στα αποδυτήρια και δεν ξέρω τι είπε ο προπονητής, αλλά είμαι σίγουρος ότι ζήτησε να βελτιωθούμε γιατί δεν ήμασταν τόσο καλοί στο πρώτο μέρος. Ξαναλέω είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Ελσίνκι. Είμαι χαρούμενος στο τέλος με το θετικό αποτέλεσμα.»

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την πρόοδο της ομάδας: «Ναι. Ήρθαν νέοι παίκτες και χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στη φιλοσοφία του προπονητή. Αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά τους βοηθάμε οι υπόλοιποι. Είναι δύσκολο να γίνει ότι υπάρχουν πολλά ματς σε μικρό χρονικό διάστημα. Παίζουμε ανά τρεις ημέρες.»

Για την συνεργασία στο τρίτο γκολ: «Οι καλύτερες ενέργειες στο γκολ ήταν οι πάσες του Βιεϊρίνια και του Τάισον, επειδή εγώ το μόνο που έκανα ήταν να σκοράρω. Είμαι χαρούμενος γι' αυτούς γιατί έχουν την ποιότητα και ξέρω ότι μπορούν να το κάνουν συνέχεια.»

Για τις δικές του εμφανίσεις: «Όχι, δεν έχω πίεση γιατί είμαι επιθετικός στον ΠΑΟΚ και πρέπει να σκοράρω. Είτε παίζω λιγότερο, είτε περισσότερο προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου και να βοηθάω την ομάδα. Αν σκοράρω είμαι χαρούμενος.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.