Μπράντον προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Είμαστε όλοι μαζί στη μάχη για την τρίτη θέση και το Κύπελλο»

Metrosport Team04 Μαΐου 2023

Συνέντευξη στους Κ. Πετρωτό, Γ. Ζαΐρη

Μαζί με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, ήταν οι δύο κορυφαίοι παίκτες του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρώτος σκόρερ της ομάδας με έντεκα τέρματα, από χθες έχει πετύχει ένα παραπάνω στο Πρωτάθλημα (έξι έναντι πέντε στο Κύπελλο), αποδεικνύεται μία πολύ value for money μεταγραφή.

Ο Μπράντον Τόμας, περϊ ου ο λόγος, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο στο metrosport.gr και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ποιο είναι αυτό; Διαβάστε τη συνέντευξή του.

Οσα είπε:

Για τον τραυματισμό του στο κεφάλι: "Νιώθω λίγο πόνο, αλλά είμαι καλά'' (σε άπταιστα ελληνικά).

Για το αν ήταν ίσως το καλύτερο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ:

"Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου με τον ΠΑΟΚ. Προσπαθώ πάντα να δώσω δύναμη στην ομάδα, την ενέργειά μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος (σ.σ. στα ελληνικά). Θέλαμε να νικήσουμε, γι' αυτό ήρθαμε εδώ, αλλά γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί ο αντίπαλος παλεύει για τον τίτλο. Αξίζαμε ίσως κάτι περισσότερο, αλλά συνεχίζουμε και θέλουμε να προχωρήσουμε με την ίδια νοοτροπία".

Για το ότι το δεύτερο μέρος άφησε στον ΠΑΟΚ την πικρία ότι θα μπορούσε να φύγει και με το διπλό: "Και εμείς είχαμε το ίδιο συναίσθημα. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη, είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε. Κρατάμε ότι παλέψαμε με σωστή νοοτροπία και ότι μετά από κάποια δύσκολα παιχνίδια που πέρασαν εμφανιστήκαμε βελτιωμένοι".

Για το αν η αντίδραση του ΠΑΟΚ, με πολλές απουσίες, σε μια καυτή ατμόσφαιρα, ήταν μήνυμα προς τον κόσμο, ότι φωνάζουν δυνατά παρών για την τρίτη θέση και το Κύπελλο:

"Φυσικά γιατί οι οπαδοί είναι πάντα δίπλα μας στο γήπεδο, μας υποστηρίζουν διαρκώς σε όλες τα ματς στην Τούμπα, ακόμη κι αν χάνουμε κι αυτό είναι ένα μήνυμα προς αυτούς: ότι είμαστε όλοι μαζί στη μάχη για την τρίτη θέση και μετά για το Κύπελλο που είναι σημαντικό για το κλαμπ. Ότι έχουμε αυτή την ενότητα ως ομάδα".

Για το μέλλον του: "Δεν ξέρω το μέλλον μου. Έχω έναν χρόνο εδώ, δεν ξέρω τι θα γίνει. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι περνάω καλά εδώ, είμαι χαρούμενος. Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη, η ζωή εδώ, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ο κόσμος, ο σύλλογος. Οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε πολύ, είμαστε χαρούμενοι εδώ".

Για το αν "μέτρησε" τα βήματα του Μπρινιόλι όταν σούταρε στη φάση του γκολ: "Δεν είδα την κίνηση του Μπρινιόλι. Μου αρέσει να σουτάρω προς αυτή τη γωνία γιατί οι αντίπαλοι τερματοφύλακες συνήθως κάνουν αντίθετη κίνηση. Πολλές φορές σουτάρω σε αυτή την πλευρά της εστίας. Ήταν καλό για την ομάδα και αυτό μετράει".

Για το πιο ωραίο και συνάμα πιο σημαντικό γκολ που πέτυχε με τον ΠΑΟΚ: "Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) και θα έλεγα και εκείνο με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στο ματς του Κυπέλλου".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.