Μπράντον: «Δούλεψα σκληρά για να επανέλθω, θέλω να παλεύω»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Βικτόρια Πλζεν στο γήπεδο της Τούμπας αύριο το βράδυ (24/10, 19:45, Metropolis 95.5, Metrosport.gr, Cosmote Sport 4HD, με τον Μπράντον Τόμας να εκπροσωπεί τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου στις καθιερωμένες δηλώσεις πριν την 3η αγωνιστική της league phase του Europa League.

Ο Ισπανός στάθηκε στην ανάγκη του ΠΑΟΚ για τη νίκη, τη δική του απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους τους τελευταίους δύο μήνες, τονίζοντας πως δεν ήταν μία εύκολη περίοδος για τον ίδιο.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι, έχοντας απέναντι μας μία δύσκολη ομάδα. Έχουμε δουλέψει σκληρά με στόχο τη νίκη την οποία χρειαζόμαστε για τον κόσμο μας, για την αυτοπεποίθηση μας, για την ομάδα. Θέλουμε να πάμε για τη νίκη απέναντι σε μία σκληρή και δύσκολη ομάδα και θα παλέψουμε για τους τρεις πόντους».

Για την επιστροφή του στη δράση: «Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου έπειτα από δύο δύσκολους μήνες για εμένα. Ελπίζω και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα με την ενέργεια μου. Θέλω να παίζω , θέλω να παλεύω και δούλεψα σκληρά για να επανέλθω καθώς δεν μου αρέσει να βρίσκομαι στον πάγκο ή στην κερκίδα, κάτι που έγινε αυτούς τους δύο μήνες λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισα».

Όσο για τον κόσμο τόνισε: «Η στήριξη του κόσμου την προηγούμενη χρονιά ήταν αυτή που μας βοήθησε να πετύχουμε τους στόχους μας, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, όταν είστε δίπλα μας καταφέρνουμε πολλά πράγματα. Θα θέλαμε να είστε στο πλευρό μας και αύριο καθώς όταν είμαστε όλοι μαζί γίνονται όλα ευκολότερα και είμαστε πιο δυνατοί, τους χρειαζόμαστε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.