Μπράμπετς: Οι επόμενες κινήσεις του Άρη για στόπερ και τα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια

Μάνος Χατζάκης12 Ιουλίου 2023

Οι έντονες αντιδράσεις του κόσμου του Άρη, μέσω κυρίως των κοινωνικών δικτύων, έβαλαν φρένο -σε πρώτο χρόνο- σε ό,τι έχει να κάνει με το, εδώ και μέρες, φλερτ του Γιακούμπ Μπράμπετς με τον Παναθηναϊκό.

Στα αυτιά του Θόδωρου Καρυπίδη έφτασαν τα όσα λέγονται και γράφονται από μερίδα του κόσμου κι αυτός ήταν σοβαρός λόγος, για να αλλάξει η ταχύτητα με την οποία θα ολοκληρωνόταν το σχεδόν έτοιμο ντιλ.

Παρόλα αυτά, το θέμα φαίνεται πως περιμένει ανοιχτό σε ό,τι έχει να κάνει με πιθανή μετακίνηση του Τσέχου στόπερ, καθώς ο ίδιος πιέζει έντονα, ώστε να ολοκληρωθεί, έστω και σε μεταγενέστερο χρόνο, η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Το αν τα καταφέρει δεν εξαρτάται βέβαια από τον ίδιο.

Και οι τρεις πλευρές πάντως είχαν φτάσει πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία, ωστόσο σήμερα το πρωί τα πράγματα φάνηκαν να παίρνουν διαφορετική τροπή.

Ήδη, σε αθηναϊκά Μέσα αναπαράγεται πως ο Παναθηναϊκός κοιτά και άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών και αυτή είναι η αλήθεια, όπως άλλωστε κάνει και ο Άρης με τις περιπτώσεις Ροζ και Μουνιόθ.

Έτσι, τόσο ο Άρης όσο και ο Παναθηναϊκός μπορούν να προχωρήσουν τον σχεδιασμό τους (με ή χωρίς τον Μπράμπετς κατά περίπτωση) και να αφήσουν ανοιχτό το θέμα του Τσέχου για μεταγενέστερα.

Σημαντική παράμετρος, όπως προαναφέρθηκε, είναι η επιθυμία του παίκτη να αλλάξει περιβάλλον, εφόσον το όλο κλίμα ευνοεί κάτι τέτοιο.

Από την άλλη, υπάρχει και κάτι ακόμη, εξίσου σημαντικό.

Ο Άρης σε δύο εβδομάδες περίπου δίνει το πρώτο του παιχνίδι για το Conference League και θα ήταν φρονιμότερο να κατέβει με τον καλύτερο αμυντικό του, ώστε τουλάχιστον να βοηθήσει στο «κλείδωμα» της πρόκρισης στην επόμενη φάση και να μην αλλοιωθεί η σύνθεση στο κέντρο της άμυνας.

Παράλληλα, έως τότε, λογικά, θα έχει γίνει και κίνηση απόκτησης στόπερ και, αν και ο Παναθηναϊκός παραμείνει ζεστός για τον Τσέχο, τότε μπορεί να επανέλθει με ό,τι αυτό συνεπάγεται, από τη στιγμή που -ούτως ή άλλως- τα είχε βρει τόσο με τον ποδοσφαιριστή στα χρήματα όσο και με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Με τα δεδομένα που επικρατούν στο σημείο αυτό, πάντως, ο Μπράμπετς μένει στο «Κλ. Βικελίδης» και τα (όποια) νεότερα παίρνουν μετάθεση μέχρις αποδείξεως του εναντίον.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.