Μπράμπετς: «Έπρεπε να είχαμε 9 βαθμούς, σημαντικό να κερδίσουμε τον ΟΦΗ»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Άρη στην 88η ΔΕΘ και έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, ενώ υποστήριξε πως τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του νιώθουν Έλληνες.

Για την παρουσία του στη ΔΕΘ: «Είναι το πιο εύκολο που μπορούμε να κάνουμε για τους φιλάθλους μας και είναι ένα κομμάτι για τη δουλειά μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτή η δραστηριότητα. Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε και να μιλήσουμε από κοντά με τον κόσμο για να μας μάθουν και να μας γνωρίσουν από κοντά».

Tην πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα: «Όλοι ξέρουμε και νιώθουμε ότι είμαστε πολλή καλή ομάδα φέτος αλά πρέπει να το δείξουμε στους αγώνες οπότε στα τρία ματς που αγωνιστήκαμε έπρεπε να είχαμε 9 βαθμούς αλλά δεν τους έχουμε. Είναι πολύ σημαντικό για να νικήσουμε τον ΟΦΗ ώστε να συνεχίσουμε και να δείξουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για εμάς και για την ομάδα».

Tους στόχους της ομάδας: «Πάντα θέλουμε να είμαστε ψηλά. Δυστυχώς πέρσι δεν τα καταφέραμε. Είναι καλή ευκαιρία για εμάς να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Νιώθουμε καλά, ξέρουμε ότι έχουμε καλύτερους παίκτες αλλά πρέπει να το δείξουμε».

Aν νιώθει Έλληνας: «Νιώθω πάρα πολύ. Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη. Και στην οικογένειά μου αρέσει. Γι αυτό προσπαθώ να μάθω ελληνικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.