Μπράγκα για Όρτα: «Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δεν έχει ολοκληρωθεί»

Metrosport Team10 Αυγούστου 2024

Αν και η περίπτωση παραμονής του Όρτα στον Πειραιά ήταν από τις πρώτες που θεωρούνταν πως θα εξελιχθούν σε... ναυάγιο, φαίνεται πως για την περίπτωσή του τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή. Οιωνός σε μια θετική εξέλιξη της περίπτωσής του, οι δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη της Μπράγκα Αντόνιο Σαλβαδόρ στην πορτογαλική «O Jogo».

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν βάλει σοβαρό δίλημμα στον Βάσκο προπονητή, καλώντας να διαλέξει ανάμεσα στον Πορτογάλο και τον Ποντένσε , ωστόσο είναι πολύ πιθανό η υπόθεση Όρτα να έχει αίσιο τέλος και άμεσα! Σύμφωνα μάλιστα, με δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη της Μπράγκα Αντόνιο Σαλβαδόρ στην «O Jogo», η επιστροφή στον Πειραιά δεν είναι απίθανη. 

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς σχετικά για τον Όρτα ο Σαλβαδόρ απάντησε. «Η περίπτωση του Αντρέ Όρτα είναι διαφορετική. Πρόκειται για παίκτη που, κοιτώντας τους μέσους που έχουμε… ο προπονητής μας έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα μας. Ως εκ τούτου, πρέπει να δεχτούμε βρίσκεται στην αγορά μέχρι σήμερα. Υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Επομένως ο Όρτα αποτελεί προς το παρόν παίκτη της Μπράγκα, όπου και θα παραμείνει, μέχρι να υπάρξει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις που κάνουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.