Μπουτσουρής: «Βρήκαμε στέγη σε ένα πραγματικό σπίτι του βόλεϊ»

Τάνια Δήμου12 Οκτωβρίου 2024

Στην τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων αλλά κυρίως στην επίλυση ενός μεγάλου προβλήματος στάθηκε ο προπονητής του Άρη Νίκος Μπουτσουρής καθώς φέτος το κλειστό γήπεδο της Μίκρας παραχωρήθηκε αποκλειστικά στις ομάδες βόλεϊ,

Στην παρουσίαση του πρωταθλήματος ο προπονητής του Άρη Νίκος Μπουτσουρής είπε: «Αρχικά να ευχαριστήσω τον υπουργό και τον πρόεδρο για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι το γήπεδο στη Μίκρα και μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή βρήκαμε στέγη σε ένα πραγματικό σπίτι του βόλεϊ. Το δεύτερο είναι η τηλεοπτική κάλυψη και θα προωθήσει το άθλημα. Είμαι ευτυχής που θα το ζήσουμε. Τα πράγματα πάνε καλά στον Άρη, έχουμε φτιάξει μία αρκετά καλή ομάδα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε σε αυτό το δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

«Ο Άρης είναι μια ιστορική ομάδα που της αξίζει να είναι ψηλά»

Η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Άρη Παναγιώτα Ξανθοπούλου τόνισε; «Πέρυσι ήταν μία δύσκολη σεζόν γιατί άλλαξε όλη η ομάδα τον Δεκέμβρη αλλά περάσαμε στο φάιναλ-4 στο κύπελλο. Από εκεί και πέρα όλα κρίθηκαν την τελευταία αγωνιστική. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, νικήσαμε τα παιχνίδια που έπρεπε και τα καταφέραμε να μείνουμε. Φέτος έχουμε μία αξιόλογη ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και θα παλέψουμε για την οκτάδα. Ο Άρης είναι μία ιστορική ομάδα που της αξίζει να είναι ψηλά. Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω τον Υπουργό και τον Πρόεδρο για το δώρο που μας έκαναν, να παίζουμε σε ένα καθαρά βολεϊκό γήπεδο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.