Μπουρουτζίκας: «Να γίνει... καλόγερος ο Ντέλιας - Ο πιο πονηρός θα κερδίσει με την ΑΕΚ»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τάκης Μπουρουτζίκας, με τον έμπειρο γυμναστής που έχει βρεθεί στους πάγκους τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της ΑΕΚ μίλησε αναφορικά με το επικείμενο ντέρμπι των δύο ομάδων, αλλά και το ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Γιάννη Κωνσταντέλια συμβουλεύοντας τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να γίνει... καλόγερος.

Αρχικά ανέφερε για το ντέρμπι των δύο ομάδων: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, χρειάζεται πολύ μελέτη, η ΑΕΚ έχει ένα προβάδισμα, ωστόσο παίζει ένα ψηλό άναρχο παιχνίδι. Για τον ΠΑΟΚ υπάρχει η Τούμπα, αλλά πρέπει να παίξεις κιόλας, δεν γίνεται μόνο το γήπεδο, ο πιο πονηρεμένος θα κερδίσει».

Ενώ πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πολλές προσθήκες και με νεαρά παιδιά, η ΑΕΚ πιστεύω ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από όλες τις ομάδες. Πιστεύω πως η ΑΕΚ έχει ένα προβάδισμα, αγωνίζεται πολύ ψηλά στο γήπεδο και αν το επιβάλλει μπορεί να πάρει τη νίκη, αλλά νομίζω θα είναι ένα παιχνίδι τακτικής».

Για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, υπογράμμισε: «Είναι για περισσότερα χρήματα, θα εξαρτηθεί όμως για το παιδί από τους ανθρώπους που έχει δίπλα του και τον συμβουλεύουν, γιατί αλλιώς δεν θα κοιμάται και θα βλέπει τις δεσμίδες με τα χρήματα να γυρίζουν δίπλα του. Εγώ θα τον συμβούλευα να γίνει... καλόγερος. Θα πρέπει το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή και η ομάδα να του πουν πράγματα που θα τον βοηθήσουν να προχωρήσει. Καλά μυαλά, καλή ζωή και προπόνηση, γιατί είναι πιο σημαντικά από το ταλέντο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.