Μπουρλεάνου: «Θα ήθελα τον Λουτσέσκου στην Εθνική Ρουμανίας»

Γιώργος Καστάνης01 Οκτωβρίου 2024

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρουμανίας μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον προπονητή του ΠΑΟΚ σε μέσο της πατρίδας του. Όλα αυτά, πριν από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. 

Ο Ραζβάν Μπουρλεάνου θα υποστηρίξει τη Στεάουα στη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε για τον Λουτσέσκου τα εξής: «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένας προπονητής που εκτιμώ πολύ. Θα θέλαμε κάποια στιγμή να συνεργαστούμε, να γίνει εκλέκτορας, του αξίζει αυτή η ευκαιρία».

Θυμίζουμε πως ο Μπουρλεάνου είχε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, πριν από τρία χρόνια και δείπνησε με τον Λουτσέσκου σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Τότε, είχαν διαρρεύσει και σχετικές φωτογραφίες στα ΜΜΕ της πατρίδας του, λέγοντας πως είναι έτοιμος να αναλάβει την εθνική ομάδα. Κάτι που φυσικά δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως αποδείχθηκε και στη συνέχεια...

«Εφόσον μιλάμε για τη Ρουμανία, θα στηρίξω την Στεάουα. Αυτό πρέπει να το κάνουν και οι φίλοι των άλλων συλλόγων. Όλες οι ομάδες θα επωφεληθούν από τις επιδόσεις της Στεάουα στα ευρωπαϊκά κύπελλα», τόνισε με νόημα ο Μπουρλεάνου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.