Μπούρκας: «Μέρα με τη μέρα γινόμαστε και καλύτεροι»

Χρήστος Λιάπης06 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Ηρακλής Θερμαΐκού ψηλά έχει τον πήχη στο νέο Πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας που αρχίζει το σαββατοκύριακο.

Ο εκ των προπονητών της ομάδας Βασίλης Μπούρκας για την ομάδα του και το Πρωτάθλημα επισήμανε: «Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό με αρκετές ομάδες που έχουν δυναμώσει πάρα πολύ όπως η Ασσηρος, ο Παύλος Μελάς, ο Αγροτικός Αστέρας, οι Ακρίτες. Με ένα όμιλο θα είναι ακόμη περισσότερο ανταγωνιστικό. Οσο για εμάς ακόμη δεν έχουμε τα βρει πατήματα μας. Ακόμη φτιαχνόμαστε.

Εχουμε πολύ καλό σύνολο αλλά ακόμη δεν έχουμε γίνει ομάδα.

Από την άλλη μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι και πιστεύω θα είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών και θα επιτευχθούν οι στόχοι μας. Το ρόστερ κατά 90% και παραπάνω είναι καινούργιο. Θέλουμε χρόνο για να προσαρμοστούμε και να βγάλουμε τις ικανότητες και τις δεξιότητες των παικτών και τα παιδιά να ακολουθήσουν την τακτική και την στρατηγική που θέλουμε εμείς ως προπονητές.

Να ευχηθώ ένα καλό πρωτάθλημα με υγεία για τα παιδιά που θα αγωνιστούν και να μην έχουν τραυματισμούς γιατί είναι ερασιτέχνες και θα τους στοιχήσει στη συνέχεια»

* Σε φιλικό παιχνίδι ο Ηρακλής Θερμαικού αναδείχθηκε ισόπαλος με το Πανόραμα με σκορ 2-2.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google newsΜπείτε στην παρέα μας στο instagramΚάντε like στη σελίδα μας στο facebookΕγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.