Μπουργκέλης: Η στοχευμένη και συστηματική δουλειά φέρνουν τα αποτελέσματα στον Εθνικό Αστέρα Πυλαίας

Metrosport Team16 Ιουνίου 2024

Τελετή λήξης για την ακαδημία του Εθνικού Αστέρα Πυλαίας.
Ο Βασίλης Μπουργκέλης κάνοντας μια ανασκόπηση της περιόδου επισημαίνει:
«Ακόμα μια χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μία χρονιά που το μόνο σίγουρο είναι πως ήταν καλύτερη από την προηγούμενη, εκπληρώνοντας όλους τους στόχους που θέσαμε εξ αρχής, με μεγάλες επιτυχίες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στα τμήματα υποδομής.

Η σχολή μας έχει ορίσει σαν στόχο, πέρα από την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών και την διαπαιδαγώγηση τους, ώστε να γίνουν καλοί και χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία μας. Ανάμεσα στα άλλα φέτος κάναμε ακόμα ένα πολύ μεγάλο βήμα, την ίδρυση της ανδρικής ομάδας με σκοπό την συνέχεια και την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, φτιάχνοντας ακόμα ένα σκαλοπάτι για την εξέλιξη τους, ένα βήμα που συνοδεύτηκε και με την άνοδο της ομάδας στην Β' Κατηγορία.

Είναι πλέον ορατό πως ο σύλλογος μας έχει αναπτυχθεί έχει εξελιχθεί και σημειώνει κάθε χρόνο ανοδική πορεία ανεβάζοντας τον πήχη για τα επόμενα χρόνια. Αυτό βέβαια το χρωστάμε σε όλους εσάς τους γονείς, τους αθλητές και φυσικά στους προπονητές μας.

Η συστηματική, στοχευμενη δουλειά και η ανιδιοτέλεια φέρνουν τα αποτελέσματα στο να αποδώσουμε ποιοτικότερο αθλητικό έργο στους αθλητές μας, αναπτύσσοντας βήμα - βήμα αξιολογότερα αγωνιστικά γκρουπ με μεγαλύτερες επιτυχίες απο τα προηγούμενα έτη.

θα ήθελα να ευχαριστώ προσωπικά τους συνεργάτες - προπονητές μας για το έργο που πρόσφεραν για ακόμα μια χρονιά, τους αθλητές που εργάστηκαν σε καθημερινή βάση, τους γονείς που είναι πάντα δίπλα τους, αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους και τις εταιρείες - χορηγούς που βοήθησαν για να μπορέσουμε να προσφέρουμε ποιοτικότερες παροχές. Χωρίς την βοήθεια σας το έργο μας θα ήταν σίγουρα δυσκολότερο.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.