Μπουργκέλης για Εθνικό Αστέρα Πυλαίας: «Ομορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο»

Metrosport Team01 Αυγούστου 2023

Για τις 21 Αυγούστου ορίστηκε η "πρώτη" της ανδρικής ομάδας του Εθνικού Αστέρα Πυλαίας, με στόχο να αποδώσει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Ενθουσιασμός και ανυπομονησία επικρατεί στις τάξεις της σχολής για το νέο ξεκίνημα του νεοσύστατου ανδρικού τμήματος του συλλόγου. Πρώτος στόχος είναι το όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο που θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Κορμαρή. Σχετικά με το ρόστερ της Ανδρικής ομάδας το οποίο θα αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές, ο υπεύθυνος οργάνωσης και λειτουργίας του συλλόγου σε συνεργασία με τον προπονητή Κορμαρή, έχουν ήδη προβεί σε πολύ σημαντικές προσθήκες οι οποίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

 Ο υπεύθυνος οργάνωσης και λειτουργίας της σχολής Βασίλης Μπουργκέλης για αυτό το νέο ξεκίνημα δήλωσε: «Η φιλοσοφία μας συγκεκριμένη, στηρίζουμε τα παιδιά μας και δίνουμε την ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν να ασχολούνται με το αγαπημένο τους άθλημα. Στόχος μας είναι να αποδώσουμε όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστηθούμε και αν τα καταφέρουμε, τότε μπορούμε να βρεθούμε ανάμεσα στις πρώτες ομάδες. Δεν είναι αυτοσκοπός οι επιτυχίες, αλλά δεν βάζουμε και όριο στους στόχους μας. 

Μέσα από τη συστηματική και τη μεθοδική δουλειά και με την βοήθεια του έμπειρου προπονητή μας μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα, καθώς διαπιστώνω όρεξη και ενέργεια από τις πρώτες κιόλας επαφές με όλους όσοι ασχολούνται και θα στελεχώσουν την ομάδα. Σαφέστατα είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να μας στηρίξει και να σταθεί δίπλα στα δικά του παιδιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.