Μπουντούτσνοστ-Ερυθρός Αστέρας: Επεισόδια, διακοπή και εκκένωση γηπέδου

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2024

Επεισόδια, διακοπή και εκκένωση γηπέδου... Το απόλυτο χάος σε αγώνα μπάσκετ στη Σερβία. Πιο συγκεκριμένα, η αναμέτρηση Μπουντούτσνοστ-Ερυθρός Αστέρας την 5η αγωνιστική της ABA Liga διεκόπη, λόγω επεισοδίων.

  • Τι ακριβώς συνέβη; Πώς ξεκίνησαν όλα;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νέντοβιτς έκανε δυνατό φάουλ στον Όμιτς, που πήγε για κάρφωμα, με τους διαιτητές να δίνουν αντιαθλητικό φάουλ. Τότε, ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα ήρθε σε φραστική σύγκρουση με κάποιον στις πρώτες σειρές πίσω από το ερυθρόλευκο καλάθι και τότε άρχισαν ντροπιαστικά συνθήματα από την εξέδρα, κατά του ιδίου αλλά και της συζύγου του. 

 Οι διαιτητές έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια και φαίνεται ότι μέρος των κερκίδων θα πρέπει να αδειάσει. Από το γήπεδο έχουν αποχωρήσει και οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα. Σαν να μην έφταναν αυτά, ο Τζόελ Μπολομπόι τραυματίστηκε και αποχώρησε από το γήπεδο υποβασταζόμενος. Ο Σέντερ του Ερυθρού Αστέρα τραυματίστηκε στο γόνατο και βρέθηκε πεσμένος στο παρκέ για αρκετή ώρα. Υπάρχουν φόβοι για κάτι σοβαρό, με την ανησυχία στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» να είναι έντονη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.