Μπουλαλάς: «Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας»

Δημήτρης Καλαϊτζής29 Ιανουαρίου 2024

Η ΑΕ Φιλύρου έφυγε με έναν σπουδαίο βαθμό από τον Σοχό που την διατηρεί στο -6 από την κορυφή. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Πασχάλης Μπουλαλάς, μιλώντας στο metrosport.gr, τόνισε ότι δεν μένει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα στην έδρα του Εθνικού και ότι άπαντες στην ομάδα είναι προσηλωμένοι στον στόχο που έχουν θέσει από την αρχή της χρονιάς.

''Παίζαμε με τον πρωτοπόρο του ομίλου στην έδρα του, γνωρίζοντας εξ αρχής τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά εμείς πήγαμε και «χτυπήσαμε» τον αγώνα από το ξεκίνημα διεκδικώντας τη νίκη. Ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή μας προσπαθώντας από τη μία να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να μας πιέσει και από την άλλη να τον χτυπήσουμε στην κόντρα εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητά μας στην επίθεση. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνισή μας, όχι όμως από το αποτέλεσμα το οποίο θα μπορούσε να ήταν υπέρ μας αν δεν γινόταν λάθος εκτίμηση από τον βοηθό στο γκολ του Εθνικού όπου ο παίκτης τους ήταν δύο μέτρα οφσάιντ. 

Όσον αφορά τον αγώνα που ακολουθεί με τον Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου παίζουμε με έναν επίσης καλό αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι, εμείς συνεχίζουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας''.

Ο Μπουλαλάς έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, καθώς μετράει ήδη έξι τέρματα. Πιο συγκεκριμένα, έχει βρει δίχτυα απέναντι σε Ηλιούπολη (2), Κεραυνό Κολχικού (1), Ποντιακό Πολυδενδρίου (1), Ασβεστοχώρι (1) και Αίαντα Ευόσμου (1). Να σημειώσουμε ότι οι πιο παραγωγικές του χρονιές ήταν τόσο στην ΑΕ Ευόσμου, όσο και στον Μακεδονικό Λητής, όπου είχε σκοράρει από 14 γκολ! 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.