Μπούκα Μαρινάκη και απίστευτα επεισόδια στο Καραϊσκάκης (vid, pics)

Metrosport Team23 Απριλίου 2023

Χάος στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μετά το τρίτο τέρμα της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (1-3), με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κώστα Καραπαπά να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης εκτυλίχθηκαν και επεισόδια με τους οπαδούς των "ερυθρόλευκων" να κάνουν ντου στο γήπεδο.

Τη στιγμή που ο Πέτρος Μάνταλος πέτυχε το 3-1 υπέρ της Ένωσης και πανηγύρισε στο κόρνερ με τους συμπαίκτες του άρχισαν οι ρίψεις αντικειμένων από την κερκίδα, ενώ λίγο αργότερα ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τον Κώστα Καραπαπά κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο και πλησίασαν τον διαιτητή του αγώνα και τον τέταρτο.

Μάλιστα, ο Β.Μαρινάκης είχε πλησιάσει και νωρίτερα τον αγωνιστικό χώρο, όταν η ΑΕΚ κέρδισε το πέναλτι, το οποίο της έδωσε και πάλι προβάδισμα, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους ανθρώπους των "ερυθρόλευκων".

Ο διαιτητής αναγκάστηκε να λήξει την αναμέτρηση πριν ολοκληρωθούν τα 7 λεπτά των καθυστερήσεων, καθώς πετούσαν μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, με τη λήξη του παιχνιδιού οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν ντου στο γήπεδο, με τα ΜΑΤ να προσπαθούν να προστατέψουν τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενώ αργότερα έκαναν και χρήση δακρυγόνων.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.