Μπουγαΐδης: «Δεν μου αρέσει η μεριά των ηττημένων, θέλω να είμαι στους νικητές»

Metrosport Team15 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης με τον πολύπειρο στόπερ να μιλάει αναφορικά με την παρουσία του στην Πολωνία με τη φανέλα της Χρόμπρι Γκλόγκο, τα δύσκολα χρόνια τα οποία πέρασε αλλά και τον Άρη.

Αρχικά ανέφερε: «Ήρθα για διακοπές στην Ελλάδα, ήμουν εδώ 15 ημέρες και αύριο αποχωρούμε για την Πολωνία, είμαι εκεί 3.5 χρόνια, οικογενειακώς, έχουν τακτοποιηθεί τα παιδιά μου. Νιώθω ότι με σέβονται στην ομάδα και δίνω το 100% μου για να συνεχίσω στην ομάδα, έτσι μου πρότειναν και νέο συμβόλαιο για τα επόμενα 2 ή 3 χρόνια».

Προσθέτοντας για τον ίδιο: «Ένιωθα ανήμπορος και αδύναμος, τότε δοκίμασα και άλλα πράγματα και ένιωσα χρήσιμος και ότι μπορώ να κάνω και άλλα πράγματα, γιατί εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε ανειδίκευτοι εργάτες, όταν σταματάμε το ποδόσφαιρο. Ο Θεός μας έχει βοηθήσει για να είμαστε ενεργοί και υγιείς. Όσο πάει θα το προσπαθώ, δεν μου αρέσει να είμαι στη μεριά των ηττημένων, θέλω να είμαι στους νικητές. Δεν είναι μόνο κύπελλα και εκατομμύρια, έχει να κάνει με μικρές νίκες της καθημερινότητας μας».

Για το αν θα γυρίσει στην Ελλάδα: «Αγαπάω την Ελλάδα, θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν με τους παππούδες και τις γιαγιάδες , όσο μπορώ θα είμαι στην Πολωνία ποδοσφαιρικά, μέχρι να έρθει, αν έρθει πρόταση από την Ελλάδα στα ίδια πλαίσια με τα όσα βιώνω στην Πολωνία».

Ενώ για τον Άρη: «Ήταν κάτι που είχαμε να ζήσουμε πολλά χρόνια σε μάχη τίτλου. Είδα και τον τελικό, κρίμα για τον Άρη, κρίμα γιατί είχε χρόνια να βιώσει τη χαρά ενός τίτλου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.