Μποροβήλος: «Να γίνει προαπαιτούμενο η παρουσία 2 Ελλήνων στο γήπεδο για 90 λεπτά»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος, με τον ισχυρό άνδρα του Αστέρα Τρίπολης να μιλάει για την παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών της Masia στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα, καθώς εκπροσωπείται  με εννιά παίκτες κόντρα στην Μπάγερν, με τον ίδιο να τονίζει πως πρέπει να γίνουν κινήσει για παρουσία περισσότερων Ελλήνων στις ομάδες.

Αρχικά ανέφερε: «Θα μπορούσαμε να έχουμε προαπαιτούμενο να αγωνίζονται Έλληνες ποδοσφαιριστές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα , κάτι τέτοιο θα χρειαζόταν βάθος Ελλήνων και στον πάγκο, μία κίνηση που θα βοηθούσε και σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων».

Προσθέτοντας: «Θα έλεγα ότι αν θέλουμε όλοι να δούμε ένα καλύτερο ελληνικό πρωτάθλημα θα πρέπει να σκύψουμε πάνω από αυτό το πρόβλημα. Πολλές φορές οι ομάδες δεν επιλέγουν να αναδείξουν παίκτες από τις ακαδημίες τους, επιλέγοντας μία έτοιμη λύση από το εξωτερικό η οποία είναι προσωρινή λύση. Οι περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος έχουν πλούσιο υλικό που δυστυχώς μένει αναξιοποίητο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.