Μπορεί να ανοίξει η συζήτηση μεταξύ Πολιτείας και ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα;

Κώστας Πετρωτός24 Μαΐου 2024

Μετά από καιρό είχαμε χθες δημόσιες τοποθετήσεις για τη Νέα Τούμπα. Στο ΔΣ της ΠΑΕ, ο Ιβάν Σαββίδης είπε «πρέπει να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση γύρω από τη Νέα Τούμπα, τα 100 χρόνια πρέπει να μας βρουν έστω με υπό κατασκευή γήπεδο». 

Νωρίτερα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κυριάκος Κυριάκος είχε πει: «από τη μία βλέπουμε γήπεδα που χρηματοδοτήθηκαν από το κράτος, και σε κάνει αυτό να αισθάνεσαι και λίγο κορόιδο, κι από την άλλη, ως οικογένεια του ΠΑΟΚ, βιαστήκαμε πολύ να χάσουμε τα διαπραγματευτικά μας ατού. Όλοι θέλουμε γήπεδο στην Τούμπα προφανώς, αλλά δεν χρειαζόταν να βιαστούμε και να εγκλωβιστούμε. 

Αυτό μας δυσκολεύει. Ζητάμε ισονομία και είναι άδικο ο ΠΑΟΚ να μη χρησιμοποιήσει τα εργαλεία που είχαν άλλοι» (Ρ/Σ City 106,1). Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έλεγε μέσω του Sport24.gr «για τον ΠΑΟΚ η πολιτεία έχει κάνει ό,τι της έχει ζητηθεί για το ζήτημα της χρήσης γης γύρω από την Τούμπα, απομένει στον επενδυτή να κάνει πλέον κίνηση».

Οι συνθήκες μοιάζουν ώριμες για να ανοίξει η συζήτηση «Νέα Τούμπα» μεταξύ ΠΑΟΚ και Πολιτείας. Το αν είναι κιόλας θα φανεί στην πράξη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.