Μπόρχα Γκονζάλες: «Μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ κόντρα στον Άρη»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ισπανός επιθετικός του ΟΦΗ,  Μπόρχα Γκονζάλες, μιλώντας για τη μεγάλη χθεσινή νίκη της Κρητικής ομάδας κόντρα στον Άρη, με 3-2. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στα σημεία που κράτησαν τους τρεις βαθμούς στο Ηράκλειο, ενώ σκιαγράφησε και τους στόχους της νέα τους ομάδας. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Αρχικά, για το κέρδισε δίκαια το παιχνίδι ο ΟΦΗ: «Ναι, σίγουρα αξίζαμε την νίκη. Μπορεί και ο Άρης να είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του και να έχασε μερικές ευκαιρίες, ενώ κέρδισε και δύο πέναλτι, εμείς όμως είχαμε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι, κάναμε σωστές επιθέσεις. Ίσως μπορούσαμε να σκοράρουμε και ένα- δύο ακόμη γκολ, γιατί είχαμε καθαρές ευκαιρίες. Αλλά ήταν μια ομαδική δουλειά και μια μεγάλη νίκη για εμάς».

Για τους φετινούς στόχους της Κρητικής ομάδας: «Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι στο σπίτι μας, να είμαστε δυνατοί όπως χθες. Να παίρνουμε την πλειοψηφία των βαθμών που μπορούμε εντός έδρας και να παίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Νικήσαμε τον Άρη που είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως το πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο και κάθε ομάδα μπορεί να σε κερδίσει αν δεν παίξεις καλά. Προτιμούμε να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Τέλος, για την αίσθηση που του έχει δώσει το ελληνικό πρωτάθλημα ως τώρα: «Είναι πολύ απαιτητικό, ανταγωνιστικό και δυναμικό. Αν δεν δώσεις το 100%, όλοι μπορούν να σε νικήσουν, εντός και εκτός έδρας. Είναι πιο δύσκολο να πάρεις βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Γενικά είναι εξαιρετικό πρωτάθλημα, με πολύ καλούς παίκτες όπως ο Γουίλιαν στον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολο να παίζεις εδώ. Αν δεν παρακολουθείς το πρωτάθλημα και τα νέα των ομάδων, νομίζεις ότι είναι ένα υποδεέστερο πρωτάθλημα, αλλά τώρα που είμαι εδώ διαπιστώνω πως είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολύ δυνατές ομάδες. Απολαμβάνω τη ζωή στη Κρήτη, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.