«Μπορούμε την πρόκριση με τον ΠΑΟΚ, το γήπεδο μας να πάρει… φωτιά!»

Γιώργος Ζαΐρης28 Ιουλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει το προβάδισμα πρόκρισης επί της Μπόρατς, μετά τη νίκη του με 3-2 στην Τούμπα, ωστόσο οι Βόσνιοι είναι αισιόδοξοι ότι θα φτάσουν στην ανατροπή και την πρόκριση.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της η προσεχής αντίπαλος του Δικεφάλου κάνει αναφορά στο ιστορικό ματς της προσεχούς Τετάρτης έχοντας ως τίτλο στο θέμα «Η Μπάνα Λούκα ζει για τον άθλο». Στην αρχή του κειμένου σημειώνεται: «Ηρθαμε στη Θεσσαλονίκη να παλέψουμε, να δείξουμε πως μπορούμε να υπερασπιστούμε τη φανέλα που φοράμε». Πριν από μερικές μέρες αυτό ακούσατε από την Θεσσαλονίκη να λένε οι παίκτες μας και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου. Στην Τούμπα παίχθηκε το πρώτο ημίχρονο ενός σκληρού αγώνα και οι παίκτες μας κατάφεραν να δείξουν τα δόντια τους μέσα σε μια κατάμεστη έδρα και απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Αυτό το 3-2 δίνει στην ομάδα μας την ελπίδα πως μπορεί πλέον στην έδρα μας να πάρουμε την πρόκριση». 

Συνεχίζοντας φιλοξενούνται δηλώσεις του Γκράχοβατς του αρχηγού της Μπόρατς: «Μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα από αυτά που βγάλαμε στο γήπεδο της Τούμπας. Αυτή είναι η αίσθηση που έχω και νομίζω πως με την στήριξη του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλω να πιστεύω πως την Τετάρτη το γήπεδο μας θα πάρει… φωτιά από τους φίλους μας έχοντας εκτιμήσει την προσπάθεια που κάναμε στο πρώτο ματς». Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Πουζιγκάκα που είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδας απόντος του τιμωρημένου Ζίζοβιτς: «Νομίζω πως και ο ΠΑΟΚ αλλά και ο κόσμος του αντιλήφθηκε πως μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν είναι αδύνατο! Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα αλλά και εμείς αποδείξαμε πως έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε στην πρόκριση!»

Στο κείμενο φιλοξενούνται και δηλώσεις του προπονητή της ομάδας που ήταν τιμωρημένος στο πρώτο ματς και είδε το παιχνίδι από την κερκίδα: «Το πιο σημαντικό είναι πως τα παιδιά το πιστεύουν! Αυτό έχω αντιληφθεί και αυτό κρατώ! Είναι υποχρέωση μας να κοντράρουμε τον ΠΑΟΚ ως το τέλος και αυτό θα κάνουμε την Τετάρτη με τη βοήθεια του κόσμου μας!» δήλωσε ο Ζίζοβιτς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.