Μπόρατς, Μάλμε και… αχνοφαίνεται αντίπαλος στα πλέι οφ

Γιώργος Ζαΐρης28 Ιουλίου 2024

Προφανώς και στα αποδυτήρια του Δικεφάλου δεν σκέφτονται την Μάλμε αλλά το πώς η ομάδα το βράδι της προσεχούς Τετάρτης θα φύγει με την πρόκριση από τη Βοσνία και θα έχει πιάσει το πρώτο… μαξιλαράκι που δεν είναι άλλο από την συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Conference League. Κάτι που μπορεί να εξασφαλίζει ευρωπαϊκή παρουσία της ομάδας και αυτόν τον χειμώνα αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ικανοποιεί αφού ο Δικέφαλος έχει ως μεγάλο στόχο να γευτεί τη χαρά της συμμετοχής στους «36» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Σε κάθε περίπτωση αυτό έχει στο μυαλό του ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους παίκτες του αλλά καλό είναι να δούμε και τι ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση λοιπόν που ο ΠΑΟΚ περάσει από την Μπάνια Λούκα θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο του CHL με την Μάλμε. Μόνο αν… αυτοκτονήσει η ομάδα από τη Σουηδία θα χάσει την πρόκριση αφού ταξιδεύει στα Νησιά Φερόε έχοντας το 4-1 από το πρώτο ματς απέναντι στην Κλάκσβικ.

Ο ΠΑΟΚ πριν καν παίξει το πρώτο του ματς στον τρίτο προκριματικό (6 ή 7 Αυγούστου εκτός έδρας) θα γνωρίζει ήδη, μια μέρα νωρίτερα στις 5 Αυγούστου τι τον περιμένει στα πλέι οφ για τη μεγάλη πρόκριση. «Η λογική λέει ότι στους πέντε θεωρητικά ανίσχυρους και υποψήφιους αντιπάλους του θα έχει (ως ζευγάρι με τη Μάλμε) την πρωταθλήτρια Ελβετίας Γιουνγκ Μπόις, την πρωταθλήτρια Τουρκίας Γαλατασαράι και τρία ζευγάρια του τρίτου προκριματικού που με μια πρόχειρη προσέγγιση θα είναι Καραμπάγκ – Λουντογκόρετς, Σλόβαν Μπρατισλάβας με ΑΠΟΕΛ ή Πετροκούμπ και Μπόντο Γκλιμτ – Γιαγκελόνια. Αν η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποκλειστεί από την Στεάουα, τότε ο ΠΑΟΚ θα γλυτώσει στα πλέι οφ και τους Γιουνγκ Μπόις, που θα ανέβουν στους ισχυρούς» σημειώνει ο Ανδρέας Δημάτος που είναι άριστος γνώστης του θέματος. 

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα πεδίο λαμπρό και σε πρώτη φάση αυτό που τον ενδιαφέρει είναι την Τετάρτη να παρουσιαστεί πιο έτοιμος και πιο βελτιωμένος για να πάρει μια σπουδαία πρόκριση. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε πως περνώντας και από τον τρίτο προκριματικό, εξασφαλίζει τη παρουσία του στους ομίλους του Europa, εκεί δηλαδή που δεν έχει παίξει τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.