Μπον Τζόβι: Σταμάτησε τα γυρίσματα για να σώσει γυναίκα που ήθελε να... αυτοκτονήσει

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2024

Ο θρύλος της ροκ, Τζον Μπον Τζόβι επαινέθηκε από την αστυνομία για τη βοήθεια που παρείχε σε μια γυναίκα που βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έτοιμη να πηδήξει από την άκρη μιας γέφυρας στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής γύριζε βίντεοκλιπ στην εν λόγω γέφυρα, όταν ξαφνικά διαπίστωσαν πως μια γυναίκα είχε σκαρφαλώσει πίσω από τα κιγκλιδώματα και ήταν έτοιμη να πηδήξει.

Μόλις έγινε αντιληπτό το περιστατικό, άπαντας διέκοψαν το γύρισμα και έσπευσαν να την αποτρέψουν, με πρωτοστάτη τον αγαπημένο ρόκ σταρ. 

Μάλιστα. Στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας φαίνεται ψύχραιμος αρχικά την χαιρετάει, έπειτα ακουμπάει στα κιγκλιδώματα και να της μιλάει. Τελικά, η γυναίκα μεταπείθεται και ο Μπον Τζόβι μαζί με μία συνεργάτιδα του την τραβάνε με ασφάλεια πίσω από τα κιγκλιδώματα της γέφυρας, ενώ στο τέλος φαίνεται να της κάνει μια ζεστή αγκαλιά.


Ένα πολύ συγκινητικό βίντεο, το οποίο δεν το έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα του τραγουδιστή, αλλά η ίδια η αστυνομία του Νάσβιλ, επαινώντας τη στάση του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.