Μποΐκογλου: «Δίκαιο το αποτέλεσμα», Καβάσης: «Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα» (pics)

Χρήστος Λιάπης14 Οκτωβρίου 2024


Ενα ισορροπημένο παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Συκεών ανάμεσα στην ΑΕ Καλλιθέας και τον Αίαντα Ευόσμου για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας που έληξε με σκορ 2-2.

Οι δύο ομάδες  έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο μέσα σε αθλητικά πλαίσια και έδειξαν ότι έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Δίκαιο σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να έχουν την δυνατότητα να ανεβάσουν και άλλο την απόδοση τους στα επόμενα παιχνίδια.

Ο προπονητής της ΑΕ Καλλιθέας Συκεών Θανάσης Καβάσης μετά τον αγώνα τόνισε: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι, απέναντι σε δυο ομάδες νεανικές που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία παίζοντας ποδόσφαιρο. Προηγηθήκαμε δυο φορές χωρίς να καταφέρουμε να το διαχειριστούμε. Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρία καθώς είχαμε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Εύχομαι στον Αίαντα Εύοσμου καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς»

Ο προπονητής του Αίαντα Ευόσμου Παύλος Μποΐκογλου επισήμανε: «Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θεωρώ ότι η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Εγώ με την ομάδα μου δεν είμαι ευχαριστημένος. Ήμασταν πολύ μέτριοι στο αμυντικό κομμάτι. Ειδικά στον κεντρικό άξονα δώσαμε πολύ χώρο και χρόνο και μας έκαναν την ζημιά. Πιστεύω ότι ήταν παιχνίδι ωριμότητας ώστε στο μέλλον να ήμαστε καλύτεροι»

Στ. Μ.





Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.