Μποχωρίδης: «Οι στόχοι θα φανούν στο γήπεδο»

Στέλιος Παρθενάκης03 Οκτωβρίου 2023

Ο Άρης δίνει αύριο (4/10, 20.00) το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Γκραν Κανάρια και στις δηλώσεις του ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση και  στους στόχους της ομάδας. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάει η σεζόν στην Ευρώπη. Παίζουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και είμαστε προετοιμασμένοι για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για την Γκραν Κανάρια: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι αν τους αφήσεις να τρέξουν στο γήπεδο. Εμείς πρέπει να μπούμε δυνατά, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

Για τους στόχους του Άρη: «Οι στόχοι θα φανούν μέσα στο γήπεδο, δεν πρέπει να μείνουμε μόνο στις δηλώσεις να παίξουμε δυνατά. Θα ξεκινήσουμε από αύριο απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα».

Για το αγωνιστικό προφίλ των «κιτρινόμαυρων»: «Είναι η φιλοσοφία του κόουτς όλα να ξεκινάνε από την άμυνα, να δίνουμε πολύ ενέργεια. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να μπούμε συγκεντρωμένοι».

Από την πλευρά του ο Μάρκους Καρ είπε:

«Περιμένουμε με ανυπομονησία αυτό το παιχνίδι. Ο προπονητής κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, όλοι προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το ματς. Μπορεί η αντίπαλος να είναι η τροπαιούχος της διοργάνωσης αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για τους φίλαθλους και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν:

«Έχω μιλήσει με κάποια παιδιά που ήταν και πέρσι στην ομάδα , μου έχουν δείξει βίντεο και μου έχουν πει για το πόσο τρελοί είναι οι φίλαθλοι εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά τους, όλοι θα γίνουμε ένα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα :

«Είχα πολλές συζητήσεις με τον προπονητή και πριν έρθω, θέλω να κάνω το παιχνίδι μου και αμυντικά και επιθετικά, όταν μου δοθούν οι ευκαιρίες να σουτάρω και να βοηθήσω με τη σειρά μου την ομάδα».

«Ιστορική ομάδα για το ευρωπαϊκό μπάσκετ»

Ο προπονητής των Ισπανών, Γιάκα Λάκοβιτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη.

«Αντιμετωπίζουμε μια νέα ομάδα στη διοργάνωση, η οποία όμως είναι ιστορική για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θα είναι ένα ματς ιδιαίτερα υψηλών απαιτήσεων εξαιτίας της ποιότητας που έχουν και της ατμόσφαιρας που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι του Άρη. Έχουμε τη φιλοδοξία και την επιθυμία να ξεκινήσουμε με το δεξί την διοργάνωση. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ως ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.