Μποχωρίδης: «Είναι δύσκολο να αλλάζει κάθε χρόνο η ομάδα, πάμε βήμα-βήμα»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε στη media day του Άρη και την κάμερα του Metrsoport.gr, για τη νέα σεζόν, την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλον έναν χρόνο και τους μακροπρόθεσμους στόχους με την ομάδα μπάσκετ του Άρη.

Συνέντευξη: Χρήστος Περδίκης

Για τη νέα σεζόν: «Η περσινή σεζόν ανεβάζει τον πήχη ψηλά. Είναι νωρίς, για να θέσουμε κάποιον στόχο ακόμα. Ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια και από εκεί και πέρα ανάλογα με την εικόνα μας, θα μπορέσουμε να θέσουμε τους στόχους της ομάδας».

Για την ανανέωση του για άλλη μια χρονιά με τον Άρη:

 «Η αλήθεια είναι, πως μεγάλωσα εδώ και η σχέση μου με την ομάδα είναι πολύ έντονη, όπως και με το επιτελείο. Το Eurocup είναι έξτρα κίνητρο. Έρχονται καλές ομάδες στο Αλεξάνδρειο και γεμίζει το γήπεδο, επομένως δημιουργείται όμορφη εικόνα και ατμόσφαιρα. Το να παίζεις συνέχεια αγώνες, είναι η ρουτίνα για έναν αθλητή. Πρέπει να δείξουμε και μέσα στο γήπεδο, πως είμαστε για το επίπεδο αυτό και πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Σου δίνουν κίνητρο οι συνεχείς αγώνες. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα εδώ και δεν το κρύβω».

Για την κατάκτηση ενός τίτλου με τον Άρη:

  «Ο Άρης έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο, δηλαδή να είναι στις πρώτες θέσεις στην Ελλάδα και να κερδίζει τίτλους. Ήταν πολλά τα χρόνια, που έπαιζε στην Euroleague. Ήταν μια συνήθεια τότε και γι' αυτό και ονειρεύεται ο κόσμος έναν τίτλο. Εγώ θα πω, πως το να αλλάζεις την ομάδα κάθε σεζόν, θέλει χρόνο. Το να λέμε, ότι θέλουμε να πάρουμε ένα τρόπαιο είναι το μόνο εύκολο. Για να πεις κάτι τέτοιο, πρέπει να το υποστηρίξεις στο γήπεδο. Οπότε, είναι προτιμότερο να πάμε βήμα-βήμα και να βάζουμε στόχους στην πορεία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.