Μπίστσαν για ΑΕΚ: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι για το οποίο έχω προετοιμαστεί»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2023

Ως το πιο δύσκολο παιχνίδι για το οποίο έχει προετοιμαστεί χαρακτήρισε αυτό με την ΑΕΚ ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ Ιγκόρ Μπίστσαν.

Ο Κροάτης προπονητής μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την κρισιμότητα της αυριανής αναμέτρησης με την Ένωση, η οποία γίνεται στη σκιά των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

«Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ σοβαρό κλαμπ γεμάτο με διεθνείς παίκτες, δεν κέρδισαν το νταμπλ πέρσι στην Ελλάδα κατά τύχη. Γνωρίζουμε ότι έχουμε μια πολύ δύσκολη δουλειά μπροστά μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι για το οποίο έχω προετοιμαστεί. Αυτό συμβαίνει σπάνια, ελπίζω ότι κάτι παρόμοιο δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. 

Η κατάσταση είναι περίπλοκη και διαφορετική, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μόνο να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα» ανέφερε αρχικά, προτού σχολιάσει την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδα του μετά τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκανς της Ντινάμο στη Νέα Φιλαδέλφεια που επέφερε τον θάνατο του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ.

«Σίγουρα ο πνευματικός παράγοντας είναι σημαντικός, κανονικά προσπαθώ να απομονώσω τους παίκτες από αυτό το θέμα. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, δεν μπορούμε να το επηρεάσουμε και μας αποσυγκεντρώνει στο χορτάρι. Ελπίζω να οι παίκτες να μην αγχώθηκαν, δεν ασχοληθήκαμε με αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχει λόγος. Θα δούμε, υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι, θα είμαστε σοφότεροι την Κυριακή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.