Μπιμπισίδης: «Ο Μόντσου είναι ο Τσάβι του Άρη-Τα... δύσκολα θα είναι με Λαμία και Καλλιθέα»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Ο Κυριάκος Μπιμπισίδης έβγαλε το καπέλο στον Μόντσου, μιλώντας στο Metropolis 95.5, ενώ τόνισε ότι ο Άρης έχει τις δυνατότητες να χτυπήσει μία από τις θέσεις της τετράδας.

«Αυτή η νίκη ήταν ένα δώρο στον κόσμο του Άρη που πέρασε στεναχώρια μετά τον χαμένο περσινό τελικό. Με τις δύο τελευταίες επιτυχίες στα ντέρμπι έβαλαν κάποιες ελπίδες στην καρδιά τους. Ξέρουμε ότι στα ματς αυτά ποτέ δεν πρέπει να είσαι απόλυτος για την έκβαση. Είναι ντέρμπι διαφορετικά από τα άλλα ματς» είπε αρχικά και συνέχισε:

 «Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός, πιεστικός και είχε χαμένες ευκαιρίες. Ο Άρης σε αυτό το διάστημα ήταν τυχερός. Στην άμυνα υπήρξαν πολλά ατομικά λάθη. Ο Μάντζιος κλείδωσε καλά τους πλάγιους παίκτες του ΠΑΟΚ, υπήρχε μόνο ένα πρόβλημα στο μαρκάρισμα του Κωνσταντέλια. Αν έβαζε ένα γκολ ο ΠΑΟΚ θα ήταν δύσκολο. 

Η τριάδα στο κέντρο έχει ποιότητα με τους Σιφουέντες, Μόντσου και Μανού και ανασταλτικά και δημιουργικά. Ο Μορόν θα έρθει εκεί που πρέπει και με το νέο συμβόλαιο θα καθαρίσει και το μυαλό του. Είναι σε μία ηλικία που θα σκεφτόταν ο οποιοσδήποτε το οικονομικό, είναι κοντά στα 30 και θέλει το καλό συμβόλαιο. Ο Άρης χρειάζεται τέτοιους παίκτες».

Για τη φετινή ομάδα τόνισε: «Ο πρόεδρος έχει κάνει αρκετά λάθη, αλλά έχει δώσει την ευκαιρία φέτος να γίνει το ρόστερ ποιοτικό και ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Μπορεί να χτυπήσει τις θέσεις της τετράδας. Σε δύο ντέρμπι πήρε έξι βαθμούς, αλλά έχει χάσει πόντους με Ατρόμητο, Τρίπολη και ΟΦΗ. Τα δύσκολα θα είναι με Λαμία και Καλλιθέα.

Ο Μόντσου είναι ο Τσάβι του Άρη, έδεσε γάντι με τον Σιφουέντες γιατί ο ένας καλύπτει τις ατέλειες του άλλου. Είναι τρομεροί και στο θέμα της σκέψης. Κάνουν χιλιόμετρα και ξέρουν πότε να πέσουν και πότε να πασάρουν».

Για τις εμφανίσεις του Μανού: «Αυτό τον Μανού χρειάζεται η ομάδα. Είχα πει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι συνεχόμενα 90λεπτά και τώρα κάνει απίστευτα πράγματα μεσοεπιθετικά. Περιμένουμε, βέβαια, κι άλλα πράγματα από αυτούς.

Η ομάδα δεν μπορεί να βγάλει πρωτάθλημα με 13 παίκτες, όλοι ο καλοί χωράνε στην ενδεκάδα και ο Μάντζιος θα βρει τις λύσεις. Πρέπει να έχει παίκτες που να προσαρμόζονται σε κάθε τακτική και ποδοσφαιριστές, φυσικά, ιδανικούς για κάθε σχηματισμό. Για παράδειγμα, να μπορούν να παίξουν με τρία χαφ σε ρόμβο και μπροστά να παίξει ο Κουάισον μαζί με τον Μορόν. Είναι ένα σύστημα που πρέπει να δουλευτεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.