Μπιμπισίδης: «Ο Άρης είναι πιο δημιουργική ομάδα με τον Μανού Γκαρθία»

Metrosport Team22 Μαΐου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης, και μίλησε τον τελικό Κυπέλλου, σχολίασε την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό ενώ σημείωσε πως οι «κίτρινοι» είναι πιο δημιουργική ομάδα με τον Μανού Γκαρθία.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Τα ματς του Κυπέλλου είναι πολύ ιδιαίτερα, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο ποιος θα είναι στην καλύτερα μέρα, ποιος θα είναι πιο έξυπνος σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να πάει και στην παράταση, περιμένω αμφίρροπη αναμέτρηση παρά τα όσα έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και την αλλαγή ψυχολογίας του Παναθηναϊκού και την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος του Άρη διψάει για αυτόν τον τίτλο και έδειξε τη στήριξη στην ομάδα και μετά το ντέρμπι της Κυριακής».

Για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό: «Αν το κλίμα ήταν άσχημο, τότε αλλάζει σε μεγάλο βαθμό και προς το καλύτερο. Εγώ εκεί που θα σταθώ είναι τι μπορεί να αλλάξει ο προπονητής, αν μπορεί να περάσει τη φιλοσοφία του, την τακτική που θα παίξει και ο Άρης πρέπει να επωφεληθεί από αυτό για να πάρει τη νίκη».

Και συνέχισε: «Ο Ακης Μάντζιος κράτησε σε εξαιρετικό επίπεδο την ομάδα, κατόρθωσε να διεκδικεί η ομάδα ένα τρόπαιο και την έξοδο στην Ευρώπη. Εγώ θα προτιμούσα στον τελικό να έχει τον Μανού Γκαρθία, γιατί ο Αρης είναι εντελώς διαφορετική ομάδα με τον Ισπανό μέσα. Είναι πιο δημιουργική ομάδα μαζί του. Μάλιστα αλλάζει ο Νταρίντα όταν παίζει ο Μανού, δεν είναι 10άρι ο Νταρίντα, είναι 8άρι. χάνεται και λίγο ο ρόλος του Νταρίντα όταν δεν παίζει στη θέση που μπορεί να παίζει. Δεν πρέπει να φοβηθεί ο Αρης, να κάνει το δικό του παιχνίδι, να είναι αυτός πρωταγωνιστής και θα πάνε όλα πολύ καλά. Μακάρι να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη για τον κόσμο μας, να γίνει το νταμπλ στην πόλη μετά από πολλά χρόνια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.