Μπήκε στους ομίλους του Europa ο Ολυμπιακός, 3-0 την Τσουκαρίτσκι

Metrosport Team31 Αυγούστου 2023

Την πρόκριση στους ομίλους του Europa League πήρε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 3-0 της Τσουκαρίτσκι. 

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έγιναν απειλητικοί και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα. Πήραν το προβάδισμα στο 34ο λεπτό όταν ο  Μπιελ τρύπησε κάθετα την μεγάλη περιοχή των αντιπάλων, έδωσε στον Μασούρα, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα με δεξί συρτό σουτ έχοντας και σύμμαχο το δεξί δοκάρι (0-1). 

  Ο Ολυμπιακός έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τη συμπλήρωση των 45 λεπτών όταν ο Μπιελ συνδυάστηκε με τον Βρουσάι στη δεξιά πλευρά και μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, απέφυγε τον αντίπαλό του με κοφτή ντρίμπλα και  με αριστερό πλασέ έκανε το 2-0. 

  Στο δεύτερο μέρος τα δεδομένα δεν άλλαξαν και οι παίκτες του Μαρτίνεθ έφτασαν και σε τρίτο τέρμα όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη, ο Ρέτσος πήρε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Τσουκαρίτσκι: Σαμούροβιτς, Στεβάνοβιτς, Σούμποτιτς, Ντρέζγκιτς (81' Σεραφίμοβιτς), Τόσιτς, Στάνκοβιτς (78' Κόβατς), Σισοκό, Μιλαντίνοβιτς (64' Αχλινβί) Νίκσεβιτς, Γιάνκοβιτς (46' Γκόμες), Ιβάνοβιτς (78' Οβούσου)

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Βρουσάι, Ρέτσος (58' Πορόσο), Φρέιρε, Ροντινέι, Καμαρά (46' Αλεξανδρόπουλος), Έσε, Φορτούνης (57' Σκάρπα), Μασούρας (68' Καρβάλιο), Ελ Κααμπί (46' Ελ Αραμπί) Μπιελ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.