«Μπηχτές» Μαρουσάκη σε Καλλιάνο- «Θέλει η ΕΜΥ να φέρει νέο πανικό;»

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2024

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ μετεωρολόγων και συγκεκριμένα του Κλέαρχου Μανουσάκη και του Γιάννη Καλλιάνου.

Με αφορμή το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ, ο κ. Μαρουσάκης πέρασε στην αντεπίθεση, ενώ μίλησε για νέο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται.

Αναλυτικά όσα έγραψε: 

«Όπως ήταν φυσιολογικό – αναμενόμενο και η ΕΜΥ κινήθηκε στο ίδιο κλίμα για την αλλαγή του καιρού που λαμβάνει χώρα στην περιοχή μας εκδίδοντας έκτακτο δελτίο τόσο για τις καταιγίδες, όσο και για τους ανέμους – πτώση της θερμοκρασίας που θα ακολουθήσουν αυτή την κακοκαιρία.

 Αδυνατώ να κατανοήσω τις αντιδράσεις που διαδόθηκαν στο διαδίκτυο περί πανικού και άλλων σχετικών γι’ αυτή την μεταβολή του καιρού….

Άραγε και η ΕΜΥ τον πανικό θέλει να φέρει εκδίδοντας αυτό το δελτίο ή να κερδίσει προβολή στις ιστοσελίδες;

Η ενημέρωση του καιρού απαιτεί σοβαρότητα και δεν είναι πεδίο κατάλληλο για κόντρες ή οτιδήποτε σχετικό μπορεί να σκεφτεί κάποιος.Το παρελθόν θα πρέπει να μας διδάσκει και να αποτελεί αφετηρία για τη συνέχεια. 

Όμορφη Κυριακή σε όλες και όλους και προσοχή εκεί που ο καιρός σήμερα αλλά και αύριο θα μας δείξει το “κακό” του πρόσωπο.

Υ.Γ. Και επειδή εδώ και αρκετές ημέρες έχει διαδοθεί εντόνως ότι ο Οκτώβρης έρχεται με αντικυκλώνες εμποδιστές και ανομβρίες, ας ετοιμαζόμαστε για νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες κοντά ημέρες και μάλιστα περισσότερο οργανωμένο.

Έκπληξη μου προκαλεί που ενώ κάποιοι φωνάζανε στο παρελθόν για εκτιμήσεις μερικών ημερών μπροστά και ότι δεν προσφέρουν τίποτα παρά μόνο πανικό, σήμερα να βλέπουμε προγνώσεις για πολλές παραπάνω ημέρες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.