Μπέβερλι: «Αν πέσει βόμβα στο Ισραήλ, έφυγα!»

Metrosport Team08 Αυγούστου 2024

Ο Πάτρικ Μπέβερλι μιλώντας σε podcast ανέφερε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί στη Χαποέλ Ιερουσαλήμ, ωστόσο σημείωσε πως εάν πέσει κάποια βόμβα στο Ισραήλ τότε θα φύγει.

Η Χαποέλ Ιερουσαλήμ προχώρησε σε μια πολύ σημαντική προσθήκη καθώς έκανε δικό της τον NBAer Πάτρικ Μπέβερλι. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν αρνητικά την απόφαση του γκαρντ να αγωνιστεί στο Ισραήλ δεδομένης της εμπόλεμης κατάστασης με την Παλαιστίνη (και πλέον με το Ιράν).

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν αποφάσισα να πάω να παίξω μπάσκετ στο Ισραήλ, όλοι ξαφνικά έγιναν ειδικοί σε αυτό που γίνεται στον κόσμο. Αυτό ήταν αστείο για εμένα" δήλωσε αρχικά ο Μπέβερλι, για να προσθέσει: "Ο κόσμος με ρωτάει αν ξέρω ότι γίνεται πόλεμος εκεί. Και τους ρωτάω, έχετε πάει εκεί; Το έχετε δει; Ή απλώς ακούτε πράγματα στην τηλεόραση;

Μου φαίνεται τρελό πως όλοι ξαφνικά έγιναν ρεπόρτερ. 'Ήξερες, ήξερες ήξερες...", όλο αυτό ακούω. Μίλησα με έναν Αμερικανό που έπαιζε εκεί και πλέον δεν είναι στην ομάδα. Μου είπε ότι είναι παράδεισος και πήγαινε στην παραλία έξι ώρες την μέρα. Ότι δεν είχε καμία άσχημη εμπειρία και ήταν παράδεισος».

Κλείνοντας το θέμα, ο Μπέβερλι παραδέχθηκε πάντως πως αν τα πράγματα στραβώσουν θα αποχωρήσει: «Η ασφάλεια είναι σημαντική. Αν πέσει βόμβα... έφυγα. Τι λέμε τώρα;»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.