Μπερνς: «Ξεκάθαρο φαβορί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2023

Ο Σκωτσέζος δημοσιογράφος, Σκοτ Μπερνς, μιλώντας στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Conference League. 

«Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν. Αν η ομάδα του Λουτσέσκου περάσει αλώβητη και από τη Σκωτία τότε είναι αγκαλιά με την πρόκριση. Από την άλλη πλευρά, η Αμπερντίν είναι υποχρεωμένη να κερδίσει αν θέλει να μείνει ζωντανή για την πρόκριση. 

Η Αμπερντίν έχει πάρει φέτος 13 παίκτες, αλλά η ομάδα άργησε να πάρει μπρος. Ήρθαν παίκτες που ήρθαν αργά, ενώ άλλοι όπως ο Κλάρκσον και ο Λόπεθ είναι πεσμένοι αγωνιστικά κι αν ανεβάσουν την απόδοσή τους τότε η ομάδα μπορεί να πετύχει περισσότερα πράγματα» ανέφερε αρχικά. 

Μιλώντας για την κατάσταση της Αμπερντίν, τόνισε: «Πέρυσι η ομάδα είχε πετυχημένη σεζόν, αλλά πολλούς δανεικούς. Ο Μπάρι Ρόμπσον ζήτησε να αποκτηθούν παίκτες με κανονική μεταγραφή και έτσι ήρθαν 13 συνολικά, αλλά αυτό επηρέασε στην ομοιογένεια. Αν ο Δανός Γκάρντμαν και ο Φινλανδός Γιένσεν, δύο κεντρικοί αμυντικοί, είχαν έρθει νωρίτερα στην ομάδα, τότε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ο Σκοπιανός φορ Μιόβκσι είναι ο πρώτος σκόρερ, φέτος όμως ως τώρα δεν κάνουν καλή σεζόν ο χαφ Κλάρκσον και ο επιθετικός Ντουκ».

Για την καταιγίδια Μπάμπετ που έχει πλήξει τη Σκωτία: «Η καταιγίδα Μπάμπετ έχει δημιουργήσει προβλήματα κυρίως στο δρόμο Αμπερντίν-Νταντί γιατί κόπηκε ο δρόμος. Όσον αφορά το γήπεδο της Αμπερντίν, σε κάποια σημεία πλημμύρισε, αλλά ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση. Το Σάββατο που αναβλήθηκε ο αγώνας με την Νταντί είχε να κάνει ξεκάθαρα με το γεγονός ότι κόπηκε ο δρόμος και δεν μπορούσε η ομάδα να έρθει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.