Μπενίσκος: «Ο Άρης μετά το 80' έδειξε τον τρόπο που πρέπει να παίζει»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μίμης Μπενίσκος, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Άρη και νυν προπονητή, να μιλάει αναφορικά με την αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό , σημειώνοντας πως το σύνολο του Άκη Μάντζιου από το 80 ΄και μετά έδειξε τον τρόπο που πρέπει να παίζει ενώ στάθηκε στην έλλειψη ποιότητας της ομάδας.

Αρχικά ανέφερε: «Με προβλημάτισε η εικόνα των 80 λεπτών, δεν υπήρχε η φαντασία , μετά από εκείνο το σημείο ο Άρης έδειξε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παίζει ο Άρης στην έδρα του. Ο Φαμπιάνο είναι ένα ''όπλο'' που πρέπει να εκμεταλλεύεται η ομάδα του από στατικές φάσεις, όπως και ο Μπράμπετς ο οποίος μπορεί να βρει επίσης δίχτυα από φάουλ».

Προσθέτοντας: «Ο Μάντζιος είναι ένας προπονητής που ξέρει που βρίσκεται, ξέρει την ομάδα και χρειάζεται να βρει και άλλες λύσεις, δεν έχει την μεσοεπιθετική ποιότητα που είχε παλαιότερα στην προηγούμενη θητεία του , τώρα μπορεί να έχει τον φορ που του έλειπε , αλλά υστερεί στα άκρα της επίθεσης μη μπορώντας να φτάσει η μπάλα ορθολογικά στα πόδια του επιθετικού για να σκοράρει ακόμα περισσότερα γκολ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.