Μπενφίκα: «Σε... φουλ ρυθμούς οι διαπραγματεύσεις για Μεϊτέ»

Metrosport Team15 Ιουλίου 2024

Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και η Μπενφίκα πέρα από τις νέες προσθήκες θέλει να αποδεσμευτεί και από παίκτες που δεν υπολογίζονται στα πλάνα του προπονητή. Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Σουαλιχό Μεϊτέ, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να επιμένει, προκειμένου να τον αποκτήσει.

Η Πορτογαλική ομάδα έχει δείξει πως δεν είναι διατεθειμένη να αξιοποιήσει τον Γάλλο, αφού δεν τον συμπεριέλαβε ούτε καν στην προετοιμασία της ομάδας. Γεγονός το οποίο αποδεικνύει έμπρακτα πως οι «Αετοί της Λισσαβόνας» ψάχνουν τη λύση για την παραχώρηση του, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της «Record».

«Με την προετοιμασία να έχει ήδη ξεκινήσει, η Μπενφίκα έχει αρκετές εκκρεμότητες να λύσει και ο φάκελος του Σουαλιχό Μεϊτέ είναι μία από αυτές. Ο Γάλλος μέσος δεν εμφανίστηκε καν στη Σεϊσάλ, με αποτέλεσμα να απορριφθεί πλήρως από τον Ρότζερ Σμιντ.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει πολύ ενδιαφερόμενος για να διατηρήσει τις υπηρεσίες του μέσου, ο οποίος φεύγει από την Μπενφίκα. Είναι πιθανό οι διαπραγματεύσεις για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Μπενφίκα, μόλις 27 φορές, να επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι με δεδομένο το ποσό που ζητούσαν οι υπεύθυνοι της Μπενφίκα, η ελληνική ομάδα είχε αποχωρήσει από τις συζητήσεις. Ωστόσο, με δεδομένη την ανάγκη να «καθαρίσει» τα αποδυτήρια, αναμένεται ότι ο Ρουΐ Κόστα θα προσπαθήσει να καταλήξει σε συμφωνία, με ελκυστική τιμή και για τις δύο πλευρές» αναφέρει πρόσφατο δημοσίευμα της Πορτογαλικής εφημερίδας.

Ρεπορτάζ που ίσως δείχνει πως θα επέλθει ένα αίσιο τέλος στο σίριαλ...Μεϊτέ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.