Μπεν Άφλεκ: Η νέα συντροφιά μετά το διαζύγιο από τη Λόπεζ - Είναι το τρίτο πρόσωπο;

Παναγιώτα Απέργη27 Αυγούστου 2024

Παρηγοριά στην Κικ Κένεντι, εγγονή του αείμνηστου Μπόμπι Κένεντι, φαίνεται πως έχει βρει ο Μπεν Άφλεκ, εν μέσω του πολυσυζητημένου διαζυγίου του με την Τζένιφερ Λόπεζ, δυο χρόνια μετά τον φαντασμαγορικό τους γάμο.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, ο 52χρονος σταρ έχει απαθανατιστεί σε εστιατόρια και μαγαζιά του Μπέβερλι Χιλς με την 36χρονη Κένεντι, με τη φύση της σχέσης τους να παραμένει μέχρι στιγμής ασαφής.

Μάλιστα, αν και η Κένεντι έχει αρνηθεί να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με τις φήμες που οργιάζουν, δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για ένα νέο ειδύλλιο στο Χόλιγουντ, το οποίο θα επισκιάσει, ενδεχομένως, ακόμη και τον πολύκροτο χωρισμό του ζεύγους Άφλεκ-Λόπεζ.

Στο μεταξύ, στην αίτηση διαζυγίου, η Λατίνα σταρ ανέφερε ως επίσημη ημερομηνία χωρισμού τους την 26η Απριλίου, κάνοντας λόγο για «ασυμβίβαστες διαφορές», την ώρα που δεν είναι λίγα τα πρόσωπα από το περιβάλλον του ηθοποιού που αναφέρουν ότι δεν μπορούσε να αντέξει τα διαρκή φώτα της δημοσιότητας και το κυνήγι των παπαράτσι σε κάθε του κίνηση.

«Δεν ντρέπεται για την ανάγκη του για ηρεμία και μοναξιά και είναι περήφανος για το γεγονός ότι πάντα φρόντιζε και πάντα θα φροντίζει τον εαυτό του. Ποτέ δεν έχει δώσει-και φαίνεται ότι ποτέ δεν θα δώσει τον εαυτό του ολοκληρωτικά σε ένα άλλο άτομο», σχολίασε στο Page Six πρόσωπο από το περιβάλλον του Μπεν Άφλεκ.

Την ίδια ώρα, πηγή από το περιβάλλον της 55χρονης Λόπεζ φαίνεται να απαντά ότι η Λατίνα σταρ νιώθει αμηχανία για τον αποτυχημένο γάμο της, καθώς ήταν πεπεισμένη ότι αυτή τη φορά η σχέση της με τον Άφλεκ θα μπορούσε να διαρκέσει.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.