Μπελεβώνης: «Έτσι ήρθε ο ιστορικός βαθμός στο Καραϊσκάκης»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Για τον ιστορικό βαθμό στο Καραϊσκάκης, τον στόχο του Παναιτωλικού και τον Γιάννη Κωνσταντέλια, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο ποδοσφαιριστής των «καναρινιών», Χρήστος Μπελεβώνης. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα ιστορικό αποτέλεσμα για εμάς ο βαθμός στο Καραϊσκάκης. Αυτό προήλθε από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Ολες οι ομάδες φέτος έχουν δυναμώσει, όλοι είναι ανταγωνιστικοί και θα έχουμε κι άλλα αποτέλεσματα όπως το χθεσινό. Έχουμε ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα και εμείς πάμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε, ανεξαρτήτως ποιον έχουμε απέναντί μας. Το πλάνο, η θέληση και η πίστη του προπονητή μας έφερε αυτό τον σπουδαίο βαθμό απέναντι στον Ολυμπιακό. Όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες και περνάει ο χρόνος και κρατάς τον βαθμό, δύσκολα να βγεις μπροστά. 

Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έχουμε αντιμετωπίσει τους δύο μεγάλους. Με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσαμε να είμαστε μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν το κάναμε και με το ξεκίνημα της επανάληψης βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και ήταν δύσκολο να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Τους στόχους του Παναιτωλικού:

«Πρώτος στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και εφόσον τα καταφέρουμε θα επιδιώξουμε να είμαστε στην πρώτη οκτάδα. Η ομάδα έχει ομοιογένεια, ο προπονητής μας ξέρει πολύ καλά κι αυτό κάνει φέτος τη διαφορά». 

Το δεξί μπακ που ξεχωρίζεις από το ελληνικό Πρωτάθλημα:

«Τον Κώτσιρα και τον Βαγιανίδη ξεχωρίζω σε αυτή θέση. Γενικά, σε αυτή τη θέση έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Σάστρε είναι καλός αμυντικά και ο Ροντινέι επιθετικά».

Τον παίκτη που κάνει τη διαφορά στη θέση σου:

«Αν έπρεπε να ξεχωρίσω έναν είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Έναν απίστευτο παίκτη με απίστευτο ταλέντο. Χαιρόμαστε να τον βλέπουμε να παίζει και εύχομαι να είναι υγιής. Είχα την τύχη να είμαστε μαζί σε μία κλήση της Εθνικής Ελπίδων. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ανταλλάξαμε φανέλες». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.