Μπελέρης: Στις 13:00 το τετ α τετ με Μητσοτάκη - «Απέδειξε ότι είναι ηγέτης...»

Metrosport Team15 Ιουλίου 2024

Στην Αθήνα έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Φρέντι Μπελέρης, προκειμένου αμέσως μετά να μεταβεί στο Στρασβούργο για την ορκωμοσία του.

Ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής της ΝΔ ζήτησε και έλαβε πενθήμερη άδεια, προκειμένου να παραστεί στην ορκωμοσία του, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας (15/7) θα συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Φρέντι Μπελέρης έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καταχειροκροτούμενος, ενώ τον υποδέχθηκαν μέλη της ΝΔ, συγγενείς και φίλοι του, με τον ίδιο να δηλώνει συγκινημένος από όσους τον στήριξαν.

«Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος που ξαναγκαλιάζω τους δικούς μου ανθρώπους. Είμαι περήφανος που θα αναλάβω τα καθήκοντά μου ως ευρωβουλευτής και θα παλέψω για να υπερασπιστώ τα δικαιώματα της πατρίδας μας, των Ελλήνων, όπου κι αν κατοικούν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Έλληνα πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη και την επιλογή του. Απέδειξε ότι είναι ο ηγέτης όλων του ελληνισμού. [...] Θέλω να ευχαριστήσω όλους, τα ΜΜΕ που με στήριξαν στην άδικη αυτή σκεωρία. Η περιπέτειά μου φτάνει προς το τέλος. [...] Και οι Αλβανοί παραδέχονται ότι είμαι αθώος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.