Μπεκατώρου: «Είναι σύνηθες ο αθλητής να προτιμά τις επιδόσεις από την παρέλαση»

Metrosport Team10 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η Σοφία Μπεκατώρου, με την Ολυμπιονίκη να μιλάει για την απόφαση του Μίλτου Τεντόγλου να μην παραστεί ως σημαιοφόρος στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού , κάνοντας ειδική αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που θα πάρει τη θέση του.

Για την απόφαση του Τεντόγλου, ανέφερε : «Είναι κάτι σύνηθες στον αθλητισμό, αν θέσει όμως σε κίνδυνο μία επίδοση ενός αθλητή είναι ξεκάθαρο ότι ο αθλητής δεν θα επιλέξει να βρεθεί στην τελετή έναρξης, βάζοντας σε προτεραιότητα τις επιδόσεις του.

Για το πως το είχε βιώσει η ίδια: «Στο Ρίο ήταν μία μοναδική στιγμή, θα μπορούσα να ήμουν ξανά ενώ ήμουν η πρώτη γυναίκα σημαιοφόρος, κάτι που για εμένα ήταν πολύ σημαντικό. Από τότε ξεκίνησε η προσπάθεια να είμαστε λίγο πιο προοδευτικοί στο πρωτόκολλο μας».

Ενώ για τον Αντετοκούνμπο: «Για εμένα ο Γιάννης είναι μία πραγματική ιδανική περίπτωση για συζητήσεις με κοινωνικό και ανθρωπιστικό περιεχόμενο. Ο ίδιος και η οικογένεια του βρέθηκαν σε μία χώρα ως μετανάστες κάνοντας τα όνειρα τους πραγματικότητα, δίνει την ελπίδα στον κόσμο να πετύχει όσα πιστεύει ότι δεν μπορεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.