Μπεκάλι στους χαφ της FCSB εν πτήσει: «Κανείς δεν σε αφήνει να κάνεις ποπ κορν στο κέντρο!»

Κώστας Πετρωτός03 Οκτωβρίου 2024

Ακολούθησε την αποστολή της Στεάουα σε ευρωπαϊκό ματς εκτός Ρουμανίας μετά από 18 χρόνια, έχοντας μαζί τους τρεις ιερείς. Επισκέφθηκε διάφορες εκκλησίες στην Θεσσαλονίκη, κάνοντας γνωστή την πρόθεσή του να δεσμεύσει έναν ναό για λειτουργεία σήμερα, ανήμερα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου του Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, δεν έμεινε άπραγος ούτε κατά την διάρκεια της πτήσης. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος και δημοσιεύουν σήμερα τα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης, στην διάρκεια του ταξιδιού είχε μέσα στο αεροπλάνο ξεχωριστό τετ-α-τετ με κάθε παίκτη της FCSB!

Εξαίρεσε μόνο το δίδυμο των προπονητών, Χαραλάμπους και Πιντίλι. «Τους έδωσα μόνο συγχαρητήρια, κάνοντάς τους χειραψία. Δεν έχω τίποτα να τους πω, κάνουν ό,τι κάνουν πολύ καλά. Δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό γι’ αυτούς. Θα ήθελα να βρω κάτι, αλλά δεν βρίσκω», είπε ο Μπεκάλι στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το sport.ro.

Τα τετ-α-τετ ξεχωριστά με κάθε παίκτη: «Δεν πρέπει να τους μαλώνω;»

Μπορεί το δίδυμο των προπονητών να ξέφυγε εύκολα από τον Μπεκάλι, δεν συνέβη, όμως, το ίδιο με τους παίκτες, καθώς εν πτήσει ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης της FCSB είχε τετ-α-τετ με τον καθένα ξεχωριστά.

«Δεν ένιωσα καν την πτήση. Απλά μίλησα στον καθένα ξεχωριστά. Τους έπιασα τον καθένα ξεχωριστά, δεξιά και αριστερά όπως κάθονταν και τους έλεγα «εσύ έκανες αυτό, εσύ το άλλο». Δεν έπρεπε να τους μαλώσω; Δεν πρέπει να γνωρίζουν από φόβο; Οι μόνοι τρεις παίκτες που δεν είχα να πω τίποτα ήταν ο Σουτ, ο Ραντούνοβιτς και ο Λιξάντρου, δεν έκαναν λάθη», είπε.

Οι χαφ «τα άκουσαν» περισσότερο

Με βάση τα λεγόμενα του Μπεκάλι, αυτοί που τα άκουσαν περισσότερο ήταν οι χαφ της ομάδας. «Είπα στον Μπάμπα Αλχασάν: «Παλικάρια, νομίζετε ότι χρειάζομαι… ποπ κορν στο κέντρο; Πάσαρε με τη μία! Στον Μάλκομ Εντζούμα το ίδιο. Είπα στον Ολάρου, επίσης: «Είσαι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά όχι τόσο μεγάλος για να υποδέχεσαι την μπάλα στο κέντρο. Εκεί στο κέντρο δεν επιτρέπεται να χάνεις την μπάλα. Αυτό είναι που έχω μάθει από το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η διαίσθησή μου. Ερχεται από πίσω σου ο αντίπαλος, σου παίρνει την μπάλα και μένεις άδειος. Εκεί στο κέντρο υποδέχονται την μπάλα 100, 200 εκατομμύρια παίκτες. Ξέρουν πώς αμέσως μόλις παίρνεις την μπάλα, την πασάρεις. Κανείς δεν σε αφήνει να κάνεις ποπ κορν!».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.