Μπεκάλι-Πρόεδρος Στεάουα: Η Τούμπα τον βγάζει... εκτός Ρουμανίας μετά από 18 χρόνια!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου01 Οκτωβρίου 2024

Δεν το είχε κάνει εδώ και 18 χρόνια. Αλλά το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Πέμπτη (3/10) σπάει αυτή την παράδοση που είχε «χτίσει» ο ισχυρός άνδρας της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι.

Θα πάρει θέση στις κερκίδες για να δει από κοντά τον αγώνα, μετά την απόφασή του να ταξιδέψει με την ομάδα εκτός Ρουμανίας για πρώτη φορά μετά το 2006. Τότε η εμπειρία του ήταν... εφιαλτική, με την ήττα 4-2 από τη Μίντλεσμπρο στα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA. 

*Ο Μακαρόνε σκοράρει το γκολ πρόκρισης της Μίντλεσμπρο

Ο Τζίτζι Μπεκάλι τόνισε θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του ταξιδιού για να... βάλει στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τον ταλαντούχο 21χρονο μεσοεπιθετικό, Οκταβιάν Ποπέσκου.

«Κανείς δεν μπορεί να πάρει το ταλέντο του. Πρέπει να το καταλάβει... Τώρα θα του το πω, γιατί θα πάω με την ομάδα και όχι στο Άγιο Όρος. Θα του μιλήσω και θα του εξηγήσω ότι το ταλέντο του είναι σπάνιο. Χρειάζεται δύναμη και ανδρισμό. Θα του πω: Λοιπόν, σκέψου όταν μπαίνεις στο γήπεδο ότι μπαίνεις στον πόλεμο. 

Η εσύ ή αυτοί. Αν μείνεις έτσι και... γαργαλάς τη μπάλα δεν θα κάνεις τίποτα. Εχεις δει τον Νταβίντ Μικουλέσκου; Ο άνθρωπος πολεμάει» δήλωσε σύμφωνα με το fanatik.ro.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.