Μπεϊτάρ: Προχώρησε σε δυο ανανεώσεις με… αστερίσκο

Γιώργος Ζαΐρης25 Ιουνίου 2023

Η Μπεϊτάρ ανακοίνωσε τις ανανεώσεις δυο ποδοσφαιριστών της αλλά στις σχετικές ανακοινώσεις βάζει και πάλι τη γνωστή υποσημείωση: «οι συμφωνίες θα ισχύσουν εφόσον η Μπεϊτάρ συμμετάσχει στις διοργανώσεις και αυτό θα κριθεί με την τύχη της έφεσης και την απόφαση του δικαστηρίου». 

Θυμίζουμε πως η Μπεϊτάρ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον τελικό Κυπέλλου πρωτόδικα τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών από το νέο Πρωτάθλημα και αποκλεισμό της από τον θεσμό του Κυπέλλου της νέας περιόδου. Αν η ποινή δεν εκπέσει, ο ισχυρός άνδρας της Μπεϊτάρ έχει απειλήσει με αποχώρηση της ομάδας.

Χθες η Μπεϊτά με τη συγκεκριμένη υποσημείωση, έκανε γνωστό πως συμφώνησε αρχικά με τον Dan Azaria για δύο ακόμη χρόνια στον σύλλογο. «Ο παίκτης, που αναμένεται να συνεχίσει να είναι σημαντικό μέρος της ομάδας, θα συνεχίσει μαζί μας. Ενημερώσαμε όμως και τον ίδιο και τον ατζέντη του πως η συμφωνία θα ισχύσει με την προϋπόθεση ότι ο σύλλογος θα ξεκινήσει κανονικά τη σεζόν σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου».

Επίσης χθες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα ο 20χρονος Μιζράχι για τα επόμενα τρία χρόνια. Όμως και εδώ στην ανακοίνωση σημειώνεται πως το συμβόλαιο θα τεθεί σε ισχύ μόνο αν το δικαστήριο δικαιώσει την ομάδα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.