Μπεϊτάρ: Όλο και πιο κοντά στην έξοδο ο Ασπρίγια

Metrosport Team26 Ιουνίου 2023

Όλο και πιο κοντά στην έξοδο από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ βρίσκεται ο Ντανίλο Ασπρίγια, με τον πρώτο στράικερ των Ισραηλινών να δείχνει τη διάθεση του να μην συνεχίσει στην ομάδα των Ισραηλινών με φόντο την πρώτη αναμέτρηση της Μπεϊτάρ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο ίδιος είχε αναφέρει σε δηλώσεις του προ ημερών, «Δεν μπορώ να αγωνιστώ άλλο στην Μπεϊτάρ. Απλώς θέλω να απολαύσω την τελευταία σεζόν της καριέρας μου, χωρίς πίεση. Πολύ κόσμος μιλάει για μένα, αλλά κανείς δεν ξέρει την αλήθεια και τι τραβάω. Τις τελευταίες ημέρες μίλησα με τον πρόεδρο Αμπράμοφ και τον προπονητή Αμπουκάσις και τους είπα πώς αισθάνομαι. Η αλήθεια είναι ότι αγαπώ την Μπεϊτάρ, ήρθα σε αυτή στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας της και ποτέ δεν παραπονέθηκα. Τώρα όμως η κατάσταση έχει αλλάξει. Νιώθω ότι δεν έχω να προσφέρω τίποτα παραπάνω».

Όπως προκύπτει από Ισραηλινά ΜΜΕ, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους του Συλλόγου για να ολοκληρώσει τη συνεργασία του , με τις εξελίξεις να δρομολογούνται τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.