Μπαξεβάνος: «Τον Ηρακλή τον κυνηγούν θεοί και δαίμονες για να μην ανέβει»

Metrosport Team05 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σπύρος Μπαξεβάνος, σχολιάζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής για να πάρει την αδειοδότηση και να ανέβει ξανά στην Ά Εθνική. Παράλληλα, μίλησε και για το Euro, κάνοντας τις δικές του προβλέψεις για τα σημερινά παιχνίδια της Παρασκευής στο EURO (05/07), ανάμεσα σε Ισπανία-Γερμανία και Πορτογαλία- Γαλλία. 

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Αρχικά, για τον Ηρακλή σχολίασε πως: «Πονεμένη ιστορία αυτή του Ηρακλή. Είναι μια κατάσταση που τα τελευταία χρόνια διαιωνίζεται. Πρέπει να βρεθεί μια λύση για τον Ηρακλή, γιατί είναι κρίμα αυτή η ομάδα να παιδεύεται και να μην βρίσκει το δρόμο της για την Α Εθνική.

Εγώ τα έζησα από μέσα και πραγματικά είναι η πιο αδικημένη ομάδα. Εμείς στον Ηρακλή αλλά και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αλλά αυτή τη στιγμή τον Ηρακλή τον κυνηγούν θεοί και δαίμονες για να μην τα καταφέρει να ανέβει στην Ά Εθνική».

Για το αν τελικά θα αναλάβει ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης τον Ηρακλής: «Η καλύτερη λύση είναι ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, είναι ένα άνθρωπος που είχε τον Απόλλωνα στην Ά Εθνική. Έχει την οικονομική δυνατότητα που μπορεί να στηρίξει αυτόν τον σύλλογο. Μακάρι να πάνε όλα καλά!»

Για τον γιό του που έπαιζε στην Λάτσιο: «Έπαιξε δύο χρόνια στην Ρουμανία αλλά έπαθε χιαστό και βρέθηκε να μην μπορεί να βρει ομάδα στο τέλος. Το ποδόσφαιρο έχει τις καλές στιγμές, αλλά οι κακές στιγμές είναι πολύ περισσότερες. Τώρα είναι στην Παναχαϊκή, είναι ευχαριστημένος και υπέγραψε για ακόμη 2 χρόνια. Έχει την υγεία του και αυτό είναι το σημαντικότερο!»

Τέλος, για τα δύο σημερινά παιχνίδια του EURO, ανάμεσα σε Ισπανία Γερμανία και Πορτογαλία-Γαλλία: «Πολύ δύσκολα παιχνίδια, εμένα μαρέσει ο τρόπος που παίζει η Ισπανία. Από τις ομάδες που είδα μέχρι τώρα είναι μια ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Δεν παύει όμως να παίζει μέσα στην έδρα της Γερμανίας, που παίρνει ενέργεια από τον κόσμο της. 

Σήμερα είναι δύο παιχνίδια που θα μπορούσαν να είναι και τελικοί. Τα προγνωστικά είναι πολύ δύσκολα, θα έλεγα Ισπανία και στο άλλο παιχνίδι θα έλεγα Πορτογαλία, γιατί μαρέσει εξίσου ο τρόπος που παίζει. Απαξιώνουμε τον Ρονάλντο που δεν έχει πετύχει κάποιο τέρμα, αλλά δεν παύει να είναι ο Ρονάλντο. Θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.