Μπάσκετ: Πάτησε Λισαβόνα ο ΠΑΟΚ με αμφίβολους τους Μαργαρίτη και Μακνίς

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2023

Στην Πορτογαλία βρίσκεται από σήμερα (31/10) το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΟΚ, με φόντο τον αυριανό αγώνα με την Μπενφίκα για τη 2η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η αποστολή αναχώρησε νωρίς το πρωί από την Αθήνα και με απευθείας πτήση έφτασε στη Λισαβόνα λίγο μετά τις 13:30, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάση Χατζοπουλο, τον αντιπρόεδρο Βασίλη Τριλυράκη, τον χορηγό Αντώνη Τσαλόπουλο της mateco Hellas, αλλά και φίλους της ομάδας που θα είναι αύριο δίπλα στην προσπάθεια του «Δικεφάλου» στο Pavilhao Fidelidade.

Απόψε το βράδυ στις 21:30 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση του Δικεφάλου στο γήπεδο της Μπενφίκα, εκεί δηλαδή όπου αύριο την ίδια ώρα (21:30, ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από Cosmote Sport 7), θα διεξαχθεί το πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στους πρωταθλητές Πορτογαλίας.

Μετά την σπουδαία νίκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη επί της Γαλατάσαράι, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πετύχει ένα ακόμη πολύ σημαντικό «διπλό», αλλά πριν από το εμπόδιο της Μπενφίκα, θα πρέπει να καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.

Στη βραδινή προπόνηση της ομάδας μας, είναι πιθανό να υπάρξει μια πιο καθαρή εικόνα για την κατάσταση των Μιχάλη Τσαϊρέλη και Μακνίς και το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στο αυριανό παιχνίδι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.