Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Γκραντ παρά τη... διαδικτυακή γκρίνια

Metrosport Team07 Ιουλίου 2023

Κλεισμένος από τον Παναθηναϊκό θεωρείται ο Τζέριαν Γκραντ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. 

Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ ο οποίος είχε εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Τουρκ Τέλεκομ κατακτώντας και το βραβείο του MVP στο Eurocup θα τεθεί στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Τούρκος προπονητής είχε ξεχωρίσει τρεις παίκτες από το τουρκικό πρωτάθλημα, ωστόσο, έμεινε στο όνομα του Τζέριαν Γκραντ για να δώσει στον Παναθηναϊκό αυτά ακριβώς που ζητάει έχοντας συγκεκριμένο ρόλο. Ωστόσο η είδηση της κίνησης των «πράσινων» για τον Αμερικανό προκάλεσε διαδικτυακή γκρίνια από φίλους του Παναθηναϊκού, που φαίνεται ότι είχα υψηλότερες προσδοκίες.

Έτσι μετά και την απόκτηση του Ντίνου Μήτογλου, ο Τζέριαν Γκραντ θα αποτελέσει το 6ο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Ήδη έχουν αποκτηθεί επίσης οι Βιλντόζα, Λεσόρ, Μωραΐτης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη όσον αφορά τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική και έχει στα χέρια του μια μεγάλη πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε. Στο ραντάρ υπάρχει πάντα ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος εξακολουθεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.