Mπάσκετ Ηρακλή: Στα Μέγαρα με τον Καμπούρη στον πάγκο

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει αύριο (19/10, 16:00), εκτός έδρας τη Νεανική Εστία Μεγαρίδος, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Elite League. Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μια πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια αναχώρησε για την Αθήνα. Εκτός αποστολής έμειναν ο Θωμάς Κώττας και ο Δημήτρης Σταμάτης.

Πριν από την προπόνηση το τεχνικό επιτελείο ανέλυσε τον αυριανό αντίπαλο, με τη χρήση video. Την αποστολή του Ηρακλή απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Νίκος Παπαρέγκας, Δημήτρης Μπινιάκου, Νίκος Τσιακμάς, Μάριος Γκοτζαμανίδης, Igor Kesar, Μιχάλης Λιάπης, Κώστας Καμπουρίδης, Νίκος Δημαλής, Nikola Malesevic, Ανδρέας Καλόγηρος, Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος

Ο Νίκος Καμπούρης, ο οποίος θα εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή στα Μέγαρα, μίλησε για την αναμέτρηση με τη Ν.Ε. Μεγαρίδος, αναφέροντας τα εξής: “Έχουμε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι μπροστά μας, αρχικά, λόγω των δυο άτυχων αποτελεσμάτων που είχαμε μέχρι τώρα, και δευτερευόντως, λόγω των αλλαγών, που όλοι είδαμε ότι συνέβησαν στην ομάδα. Το ματς απέναντι στην Μεγαρίδα είναι το τρίτο αυτή την εβδομάδα, με δεύτερο ταξίδι μακριά από την Θεσσαλονίκη.

Είναι για εμάς μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε το πρώτο μας θετικό αποτέλεσμα για φέτος, μέσα σε μια πολύ καλή έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Βρισκόμαστε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, της οποίας η πίεση είναι ένα προνόμιο για εμάς. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ικανότητα των παικτών μας, και είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί θα ανταποκριθούμε σωστά σε αυτή την πρόκληση”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.